«Γιατί» Μαρτίνες στον Απόλλωνα Σμύρνης

Gazzetta team
«Γιατί» Μαρτίνες στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προβάρει τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και υπάρχουν... αρκετοί λόγοι που τον έκαναν κάτοικο Ριζούπολης

Στην «εξίσωση» (και κάτι πολύ παραπάνω) του Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται ο Νίκολα Μαρτίνες και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ενδέχεται/αναμένεται να γίνει κάτοικος Ριζούπολης. Αυτόματα θα πάρει (μεταφορικά ή κυριολεκτικά θα φανεί) τη φανέλα με το Νο10 και θα... ηγηθεί της μεσοεπιθετικής γραμμής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ενώ η παρουσία του «φωτογραφίζει» και την αποχώρηση, ύστερα από 3 σεζόν, του Τόμας Μπεντινέλι.

Ο 34χρονος λογίζεται «δικός μας παιδί», αφού ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2013 για λογαριασμό του Παναιτωλικού, έκτοτε πέρασε (για πολύ ή λίγο) από Ολυμπιακό, Αρη, Βόλο και έχει αποδείξει πως ξέρει μπάλα.

Πέρσι ήταν στο Πανθεσσαλικό και ας δούμε τα «συν» της (διαφαινόμενης) απόκτησής του.

*Η επόμενη σεζόν θα είναι η 6η του στην Ελλάδα, γνωρίζειπρόσωπα/πράγματα, ενώ ξέρει και τη γλώσσα. Πρόκειται για παίκτη που εκμηδενίζει τον χρόνο προσαρμογής του.

*Ο Μαρτίνες ξέρει μπάλα, παίζει κάθετα ως «οργανωτής», ενώ μπορεί να μετατοπιστεί και στα άκρα (κυρίως αριστερά) καθώς πάει στο 1 vs 1. Eτσι προβάλει ιδανικός και ως «10άρι» σε 4-2-3-1 αλλά και ακραίος σε 4-3-3 ή 4-4-2.

*Διαθέτει καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις. Εκτελεί φάουλ, κόρνερ και διαθέτει καλό πόδι.

*Στη Ριζούπολη πάει για να... βγει μπροστά. Είναι ένας «ρόλος» που μπορεί να αντεπεξέλθει και έχει δείξει παίκτης που δεν «κρύβεται».

SUPERLEAGUE NEWS FEED