Παναθηναϊκός: Νέος γυμναστής ο Δημήτρης Δανιηλίδης

Παναθηναϊκός: Νέος γυμναστής ο Δημήτρης Δανιηλίδης

Παναθηναϊκός: Νέος γυμναστής ο Δημήτρης Δανιηλίδης

bet365

Το επιτελείο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ολοκληρώνεται με την προσθήκη του γυμναστή, Δημήτρη Δανιηλίδη, ο οποίος έφυγε από τον ΠΑΟΚ για τον Παναθηναϊκό.

Το κομμάτι που έλειπε από το επιτελείο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό βρέθηκε και ολοκληρώθηκε το παζλ των συνεργατών του 59χρονου προπονητή. Μετά τον Χρήστο Κόντη, τον Πρέντραγκ Έρακ και τον Νίκο Κολομπούρδα που έχουν πιάσει ήδη δουλειά στο πλευρό του Σέρβου τεχνικού, έρχεται να προστεθεί και ο γυμναστής Δημήτρης Δανιηλίδης!

Ο Δανιηλίδης από το 2007 μέχρι και πριν λίγες ημέρες εργαζόταν στον ΠΑΟΚ, τόσο στην ακαδημία όσο και στην πρώτη ομάδα. Εξαίρεση η διετία 2018-2020 όπου μετακόμισε στην Αλ Νασρ, στην οποία ήταν προπονητής ο Γιοβάνοβιτς. Την σεζόν 2020-2021 ήταν στο τιμ του Αμπέλ Φερέιρα και συνέχισε και επί των ημερών του Πάμπλο Γκαρσία.

Στην Θεσσαλονίκη έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την δουλειά του και η πρόσληψη του θα ανακοινωθεί μαζί με εκείνη όλου του προπονητικού staff, πιθανότατα την Δευτέρα.

Από κει και πέρα, το Τριφύλλι βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον αναλυτή, Γιώργο Μαρτάκο, ο οποίος για περίπου μια δεκαετία εργαζόταν στον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές είναι σε επαφή και το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα στο σαββατοκύριακο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα