Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες πρέπει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών

Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες πρέπει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών

Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες πρέπει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών

bet365

Στην πρώτη σεζόν της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό κινήθηκε σε ρηχά νερά αλλά με αρκετές υπαρκτές δικαιολογίες. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες στην χρονιά που έρχεται πρέπει να δείξει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο!

Το καλοκαίρι του 2020 αποτέλεσε την πιο ηχηρή και ακριβή μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού, έπειτα από επιλογή του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες πήρε το ακριβότερο συμβόλαιο στην ομάδα(περίπου 700.000 ευρώ) και επέστρεψε στο «τριφύλλι» για την δεύτερή του θητεία.

Ο Αργεντίνος μέσος αποκτήθηκε για να γίνει ο ηγέτης των «πρασίνων» πάνω στο χορτάρι αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Σε 28 παιχνίδια είχε 2 γκολ, 1 ασίστ, 3 «δεύτερες» ασίστ και κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Φυσικά φέρει ευθύνη και εκείνος για την εικόνα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, η σεζόν ήταν αρκετά ιδιαίτερη, τόσο σε ατομικό όσο πολύ περισσότερο σε ομαδικό επίπεδο, με το «τριφύλλι» να είναι μία ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος, παντελώς αδούλευτη στο δημιουργικό κομμάτι με ευθύνη του Λάζλο Μπόλονι.

Ο «Βίγια» δεν έκανε προετοιμασία, ήρθε στην Αθήνα αρχές Αυγούστου με αποχή έξι μηνών από επίσημες αναμετρήσεις λόγω της πανδημίας και έχασε αρκετό διάστημα προπονήσεων εξαιτίας του θέματος που είχε στους προσαγωγούς. Όταν άρχισε να παίρνει μπροστά, στις αρχές του έτους προσβλήθηκε από Covid και ξαναμπήκε για σημαντικό χρονικό διάστημα στα... pits! Είναι από τους παίκτες που «χαντακώθηκαν» επί Μπόλονι, ωστόσο, η δεύτερη του χρονιά στον Παναθηναϊκό έχει όλες τις κατάλληλες συνθήκες για να τον βοηθήσει να βγάλει στο γήπεδο αυτό που πραγματικά μπορεί.

Προέρχεται από γεμάτη σεζόν. Θα κάνει προετοιμασία με την ομάδα και φυσικά στον πάγκο θα βρίσκεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ένας κανονικός προπονητής. Αν, μάλιστα, ο Σέρβος κάνει πράξη τις σκέψεις του για 4-2-3-1, τότε ο Βιγιαφάνιες θα μπορεί να παίξει και στην φυσική του θέση, δηλαδή πίσω από τον επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα