Ορεξάτος ο Λουτσέσκου: «Για μένα δεν έφυγα ποτέ»

Ορεξάτος ο Λουτσέσκου: «Για μένα δεν έφυγα ποτέ»

Ορεξάτος ο Λουτσέσκου: «Για μένα δεν έφυγα ποτέ»

bet365

Όρεξη για πλάκα είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος στην πρώτη του τοποθέτηση ως προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Για μένα δεν έφυγα ποτέ». Το καλωσόρισμα του Κυριάκου Κυριάκου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσιάζεται αυτή την στιγμή στους εκπροσώπους του Τύπου και ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος για την επιστροφή του στην Τούμπα λέγοντας ατάκες που θύμισαν την πρώτη του παρουσία στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Κυριάκος Κυριάκος ο οποίος καλωσόρισε τον Ρουμάνο τεχνικό.

«Όπως ξέρετε και όπως δείχνουν οι κινήσεις μας, ο ΠΑΟΚ με την αμέριστη στήριξη της οικογένειας Σαββίδη, έχει αλλάξει επίπεδο. Πριν από τέσσερα χρόνια με την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου και τη στήριξη του ιδιοκτήτη, το πρωτάθλημα έπαψε να είναι όνειρο. Με δεδομένο το συμβολισμό, καλωσορίζουμε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ευχόμαστε να είναι υγιής και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα όλων».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής του ΠΑΟΚ ο οποίος ξεκίνησε με ατάκα που θα συζητηθεί. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Για μένα δεν έφυγα ποτέ! Είναι πολλά τα συναισθήματα. Είναι υπέροχο να βρίσκομαι στο μέρος που έζησα τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου... ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα