Στην λίστα της Μπρέντφορντ ο Τζόλης

Στην λίστα της Μπρέντφορντ ο Τζόλης

Στην λίστα της Μπρέντφορντ ο Τζόλης

bet365

Η Μπρέντφορντ κέρδισε την άνοδο στην Premier League και στην λίστα έχει και τον Χρήστο Τζόλη του ΠΑΟΚ.

Η εξέλιξη του Χρήστου Τζόλη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι άκρως εντυπωσιακή. Ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ προέρχεται από μια σεζόν-όνειρο με την φανέλα των Κυπελλούχων Ελλάδος. Μια σεζόν στην οποία έδωσε τα διαπιστευτήρια του προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων με την Μπριζ μάλιστα, σύμφωνα με τους Βέλγους, να μετουσιώνει το ενδιαφέρον αυτό σε επίσημη πρόταση η οποία δεν έγινε δεκτή.

Παρόλα αυτά το όνομα του Τζόλη έχει πέραση και μια ομάδα η οποία έχει τσεκάρει κι έχει στην λίστα της τον νεαρό διεθνή είναι η Μπρέντφορντ. Η αγγλική ομάδα το Σάββατο πανηγύρισε την άνοδο της στην Premier League μετά τη νίκη της επί της Σουόνσι με 2-0 στα play off ανόδου.

Μια νίκη που εκτός από την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, της εξασφαλίζει έσοδα που φτάνουν στα 200 εκατ. ευρώ και μια μεγαλύτερη άνεση για να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Κι εδώ έρχεται ο Τζόλης. Το όνομα του είναι στην λίστα των «μελισσών» έχει τσεκαριστεί κι επειδή η λογική της είναι να στοχεύει σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται το όνομά του να αποτελέσει στόχος.

Στο γεγονός αυτό βοηθάει πλέον και η νέα εταιρεία που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του Τζόλη και στο Νησί μπορεί εύκολα να περάσει τους πελάτες της. Το σίγουρο είναι ότι αναμένεται ένα καυτό καλοκαίρι για τον 19χρονο άσο του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα