ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ: Άτομο των Βυσσινί τραυματίστηκε στον πάγκο από μπουκάλι και ακολούθησε ένταση (vid)
Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε την ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική των Play Off του Βορείου Ομίλου της Superleague 2. Το σκορ ήταν ήδη στο 1-1 όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε το παιχνίδι προσωρινά στο 61' γιατί άτομο των Βυσσινί που βρισκόταν στον πάγκο είχε τραυματιστεί από μπουκάλι που δέχθηκε.
Αμέσως επικράτησε αναστάτωση με τους παίκτες και τα τεχικά team να προσπαθούν να δουν τι συνέβη, ωστόσο δεν έλειψαν οι εντάσεις αμέσως μετά το συμβάν. Άτομα της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν έντονα λίγο πριν την επανέναρξη του παιχνιδιού με έναν εξ αυτών να λογομαχεί με άτομο της αντίπαλης ομάδας για το περιστατικό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
