Βρέντζος: «Φεύγω οριστικά από τα Χανιά»

Βρέντζος: «Φεύγω οριστικά από τα Χανιά»

Newsroom
Ο Γιώργος Βρέντζος

bet365

Με δήλωσή του ο Γιώργος Βρέντζος αναφέρει πως αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από τα Χανιά, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως φεύγει στεναχωρημένος γιατί άφησε κάτι στη μέση.

Τέλος και οριστικά από τα Χανιά ο Γιώργος Βρέντζος ο οποίος με δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Πριν από 15 μέρες, σε τηλεοπτική συνέντευξη, δήλωσα ότι θα αποφάσιζα μέσα στον επόμενο μήνα αν θα παρέμενα και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα των Χανίων. Σήμερα, νωρίτερα απ’ όσο περίμενα αλλά και ήθελα, ανακοινώνω την οριστική αποχώρηση μου.

Η θέληση μου να παραμείνω, παρά τις σοβαρές δυσκολίες που υπάρχουν, ήταν δεδομένη και προφανής. Γι’ αυτό και όλο αυτό το διάστημα λειτούργησα σε μεγάλο βαθμό σαν να μην άλλαξε τίποτα, προκειμένου να μη χαθεί χρόνος και να προχωρήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα από το αν τελικά θα παρέμενα ή όχι. Συνέχισα να προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ, με μεγάλο σεβασμό απέναντι στην ομάδα και στα μέλη της. Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε ανάλογη αντιμετώπιση και ανταπόκριση…

Φεύγω στενοχωρημένος γιατί αφήνω κάτι στη μέση, ή μάλλον παραπάνω από τη μέση, δεδομένου ότι η φετινή ομάδα ήταν σε μεγάλο βαθμό πλήρης και άρα σχεδόν έτοιμη για του χρόνου, συνεπώς με σωστό προγραμματισμό, διατήρηση του κορμού και την κατάλληλη ενίσχυση θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί τη νέα σεζόν. Αν αυτό επιτευχθεί, σε συνδυασμό με τις νέες συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες των Χανίων για άνοδο. Φεύγω πικραμένος γιατί η προσφορά μου δεν αναγνωρίστηκε στην πράξη…

Κυρίως όμως φεύγω περήφανος για όσα πετύχαμε όλοι μαζί. Ελπίζω και πιστεύω ότι ο Αντώνης Ροκάκης και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν και οι πρώτες σκέψεις και κινήσεις δείχνουν ότι τα πράγματα βαδίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση, πρέπει όμως να υλοποιηθούν άμεσα.

Η νέα σεζόν θα με βρει πιθανότατα εκτός ποδοσφαίρου, εκτός κι αν μπορέσω να ξεπεράσω τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετωπίζω και παράλληλα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Μέσα απ’ την καρδιά μου, εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή τα Χανιά να γιορτάζουν την πολυπόθητη άνοδο στην Super League1!

Εις το επανιδείν…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα