Βόρειος Ομιλος Super League 2: Η βαθμολογία των play off και των play out

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Λεβαδειακός θα μπει πρωτοπόρος στα Play Off ανόδου του Βορείου Ομίλου της Super League 2, αλλά σε απόσταση αναπνοής, μόλις στο -3, βρίσκεται η ΑΕΛ.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (11/3) η κανονική διάρκεια του Βορείου Ομίλου της Super League 2, όπου μέχρι και την τελευταία στιγμή «παίζονταν» το 5ο και τελευταίο εισιτήριο για τα play off.

Τελικά κατέληξε στον Μακεδονικό, όπου μαζί με τον Λεβαδειακό, την ΑΕΛ, τη Νίκη Βόλου και την ΑΕΚ Β' θα συμμετάσχουν στο μίνι τουρνουά των 8 αγώνων που ακολουθεί (όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας), μέσω του οποίου θα προκύψει η πρωταθλήτρια της λίγκα, η οποία και θα προβιβαστεί στη μεγάλη κατηγορία εκτός αν είναι η ΑΕΚ Β' όπου θα κατακτήσει μεν τον τίτλο αλλά στη Stoiximan Super League θα ανέβει ο δεύτερος.

Τα συγκεκριμένα clubs θα διαιρέσουν τους βαθμούς τους με το 2 και η τελική τους συγκομιδή θα προκύψει αφού προσθέσουν όσους πόντους συλλέξουν στα παιχνίδια που έπονται.

Αντίθετα ΠΑΟΚ Β', Ηρακλής, Αναγέννηση Καρδίτσας, Κοζάνη, Καμπανιακός και Αιολικός θα συμμετάσχουν στα play out, όπου εκ νέου οι βαθμοί που μάζεψαν στη regular season θα πάνε στο ήμισυ και θα παίξουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας. Οι τρεις τελευταίοι του επιμέρους γκρουπ που δημιουργήθηκε θα ακολουθήσουν, μόλις ολοκληρωθεί και προσθέσουν τους βαθμούς που μάζεψαν στους 10 αγώνες που ακολουθούν, τον Απόλλωνα Πόντου στη Γ' Εθνική.


Θυμίζουμε πως από φέτος μπορούν να πέσουν οι Β' ομάδες των «μεγάλων», ενώ η κλήρωση των δύο νέων τουρνουά αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (14/3). Η σέντρα του υπολογίζεται για τις 20 του μηνός.

Η βαθμολογία των play off

1. Λεβαδειακός 28 (55)
----------------------------------------
2. ΑΕΛ 25 (49)
3. Νίκη Βόλου 16 (32)
4. ΑΕΚ Β' 16 (32)
5. Μακεδονικός 16 (31)

Η βαθμολογία των play out

6. ΠΑΟΚ Β' 15 (30)
7. Ηρακλής 15 (29)
8. Αναγέννηση Καρδίτσας 15 (29)
-------------------------------------------------------
9. Κοζάνη 12 (24)
10. Καμπανιακός 12 (23)
11. Αιολικός 10 (19)

*Σε παρένθεση οι βαθμοί που συνέλεξαν στην κανονική διάρκεια.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα