Οργανωμένοι ΑΕΛ: «Τελικός στην Λάρισα πάνω από το πτώμα μας»

Οργανωμένοι ΑΕΛ: «Τελικός στην Λάρισα πάνω από το πτώμα μας»

Newsroom
Οργανωμένοι ΑΕΛ: «Τελικός στην Λάρισα πάνω από το πτώμα μας»

bet365

Την αντίθεσή τους στο να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στην πόλη της Λάρισας και το AEL FC Arena διατράνωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ με ανακοίνωσή τους.

Οι οργανωμένοι της ΑΕΛ έβγαλαν ανακοίνωση και εξέφρασαν την αρνητική στάση τους ως προς το να διεξαχθεί τελικός στο AEL FC Arena και γενικότερα στην πόλη λόγω των όσων μπορεί να συμβούν.

Υπενθυμίζουμε ότι το γήπεδο των «βυσσινί» πρότεινε χθες στην ΕΠΟ σαν επιλογή ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, το οποίο όμως είναι υποψήφιο μαζί με τον Πανθεσσαλικό και βάσει της προκήρυξης της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Καθώς για ακόμα μια χρονιά επαναλαμβάνεται το παραμύθι περί τελικού στην πόλη μας, δηλώνουμε κατηγορηματικά και προς πάσα κατεύθυνση το εξής:

Αν νομίζετε πως θα επιτρέψουμε η πόλη μας να γίνει κέντρο διερχομένων είστε πέρα για πέρα γελασμένοι.

Το τι μπορεί να συμβεί το ξέρετε πολύ καλά οι αρμόδιοι φορείς, πολιτικοί, αθλητικοί παράγοντες και αστυνομία. Προφανώς για οτιδήποτε συμβεί θα έχετε την απόλυτη ευθύνη.

Η μόνη γιορτή στην πόλη μας εκείνες τις ημέρες θα είναι η συμπλήρωση των 60 χρόνων από την ίδρυση της ΙΔΕΑΣ μας και κανένας τελικός κυπέλλου ή "γιορτή του ποδοσφαίρου" (εδώ γελάμε).

Το ίδιο ισχύει και για το final 4 Κυπέλλου ανδρών.

Τελικός στην Λάρισα πάνω από το πτώμα μας.

MONSTERS 1982

ΘΥΡΑ 1

ATHENS CLUB»

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα