Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο Παναχαϊκής: «25 φίλοι μας κρατούνται για ενέργειες που δεν έχουν διαπράξει»

Newsroom
Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο Παναχαϊκής: «25 φίλοι μας κρατούνται για ενέργειες που δεν έχουν διαπράξει»

bet365

Οι ποδοσφαριστές και το τεχνικό επιτελείο της Παναχαϊκής εξέδωσαν ανακοίνωση στήριξης προς τους φιλάθλους της ομάδας που κρατούνται στα κρατητήρια της Ρόδου μετά τα επεισόδια στο ματς με τον Διαγόρα.

Μία ανακοίνωση στήριξης προς τους φιλάθλους της Παναχαϊκής που κρατούνται ακόμη στα κρατητήρια της Ρόδου, μετά τον αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου και τα επεισόδια που ξέσπασαν εκεί, έβγαλαν οι παίκτες το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Πάτρας.

Σε αυτή τόνισαν πως εκείνοι κρατούνται για πράξεις που δεν διέπραξαν ενώ έθεσαν τους εαυτούς τους διαθέσιμους για να καταθέσουν ως μάρτυρες εφόσον τους ζητηθεί.

Να υπενθυμίσουμε πως μεταξύ των δύο ομάδων ακολούθησε... πόλεμος ανακοινώσεων για τα όσα συνέβησαν.

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

25 φίλαθλοι, φίλοι, συγγενείς, αδέλφια μας, κρατούνται στα κρατητήρια της Ρόδου για ενέργειες που δεν έχουν διαπράξει! Να μην γίνουν εξιλαστήρια θύματα, παιδιά που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα τους. Καταδικαζοντας κάθε μορφή βίας και εχοντας εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη της χώρας, ευελπιστούμε να αποκατασταθεί η αλήθεια και να γυρίσουν άμεσα στις οικογένειες τους. Οι ποδοσφαιριστές, όπως και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, είμαστε διατεθειμένοι να καταθέσουμε ως μάρτυρες, αν και εφόσον μας ζητηθεί.

Υ.Γ

Είμαστε δίπλα σας και περιμένουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στη σκεπαστή !🔴⚫️ »

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα