Πρωτότυπη κίνηση από τον Μακεδονικό: Ανάλυση σε όλα τα τμήματα με κάμερα VEO

Πρωτότυπη κίνηση από τον Μακεδονικό: Ανάλυση σε όλα τα τμήματα με κάμερα VEO

Newsroom
οσφπ

bet365

Ο Μακεδονικός προχώρησε σε μία ιδιαίτερη κίνηση καθώς η ανάλυση που θα γίνεται σε κάθε αγωνιστικό τμήμα θα είναι με κάμερα VEO.

Με τη φράση «Ο Άγιος Βασίλης έφερε φέτος... την εξέλιξη!» ξεκινάει η ανακοίνωση του Μακεδονικού ο οποίος λίγο πριν κλείσει το 2023, προχώρησε σε μία πρωτότυπη κίνηση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Superleague 2 έκανε γνωστό πως όλα τα αγωνιστικά τμήματα από την Κ13 και έπειτα, θα κάνει την ανάλυση της με την κάμερα VEO.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Άγιος Βασίλης έφερε φέτος... την εξέλιξη!

Σε πανελλαδική πρωτοτυπία, όλα τα αγωνιστικά τμήματα ποδοσφαίρου του Μακεδονικού συνδεδεμένα στην ίδια πλατφόρα ανάλυσης, στην VEO!

Έχοντας εκπαιδευτεί τα τελευταία χρόνια στην καταγραφή αγώνων και προπονήσεων με την χρήση της αυτόματης κάμερας VEO, ο Μακεδονικός προχώρησε στο επόμενο βήμα, «ιδρύοντας» στην πλατφόρμα της VEO 12 ομάδες, μία για ΚΑΘΕ τμήμα υποδομών από την Κ13 ως την Κ19, καθώς και για την ομάδα ανδρών!

Κάθε αθλητής έχει πια το δικό του προφίλ στην VEO, συνδεδεμένος στο δικό του τμήμα (Team), υπό την σκέπη του κεντρικού συλλόγου (Clubhouse), του Μακεδονικού!

Η διαδικασία της ανάλυσης γίνεται ακόμα πιο άμεση, εύκολη και σύγχρονη για τους προπονητές μας, που μπορούν να επεξεργάζονται αγώνες και προπονήσεις και με ένα απλό... tag, να στέλνουν σε κάθε παιδί - αθλητή οδηγίες και παρατηρήσεις σε clips που το αφορούν και τις οποίες θα λαμβάνει απευθείας στο email του!

Με την σειρά τους, οι παίκτες μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξουν στα παιχνίδια τους, να ξαναδούν από την αρχή τις προσπάθειες τους, να «κόψουν» και να αποθηκεύσουν από μόνοι τους πλάνα που επιθυμούν να συγκρατήσουν για... μελέτη

Προετοιμάζουμε τους επόμενους επαγγελματίες αθλητές. Φέρνουμε το μέλλον στο... παρόν μας!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα