Super League 2 - Βόρειος Όμιλος: «Φρένο» στον Λεβαδειακό έβαλε ο Μακεδονικός, «πετάει» με πέντε σερί νίκες η Νίκη Βόλου

Newsroom
Μακεδονικός - Λεβαδειακός

bet365

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 καθώς οι Βοιωτοί έμειναν στο 2-2 με τον Μακεδονικό. Συνεχίζει το σερί της η Νίκη Βόλου με πέμπτο συνεχόμενο «τρίποντο» επικρατώντας στην έδρα του Αιολικού με 0-2, πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα Πόντου που «βύθισε» τον Ηρακλή (0-1) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Μακεδονικός - Λεβαδειακός 2-2

Σκόρερ: 45′ αυτ. Πίρινεν, 63' Σιμόνι – 26′ Ρομό, 44′ Τσάπρας

Στο 7/7 σταμάτησε το σερί του πρωτοπόρου Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της SL2 καθώς οι Βοιωτοί παρότι προηγήθηκαν με 0-2, είδαν τον Μακεδονικό να τους ισοφαρίζει σε 2-2 μένοντας στο τέλος στην ισοπαλία. Ο Λεβαδειακός πήρε το προβάδισμα στο 26' με κεφαλιά του Ρομό, με τον Μακεδονικό να αγγίζει την ισοφάριση στο 33' όταν η μπάλα στο σουτ του Χάσεκ σταμάτησε στο δοκάρι. Ο πρωτοπόρος του ομίλου λίγο πριν την ανάπαυλα κατάφερε να βρει και δεύτερο τέρμα με τον Τσάπρα, ο οποίος με σουτ στο 44' έγραψε το 0-2. Όλα έδειχναν ότι οι Βοιωτοί θα πήγαιναν με δύο γκολ μπροστά στα αποδυτήρια, αλλά ένα αυτογκόλ του Πίρινεν στο 45' έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον Μακεδονικό μειώνοντας σε 1-2. Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 63' με τον Σιμόνι, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Κροφ γράφοντας το 2-2, το οποίο διατηρήθηκε ως το φινάλε.

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Τσιλιγγίρης, Ραμίρεζ, Ζαφειράκης, Σιμόνι.

Λεβαδειακός: Κροφ, Βήχος, Χαμοντ, Τσάπρας, Ρομό, Μεχία, Πίρινεν, Γιαννιώτας, Λιάγκας, Κουάδρα, Τσελεπίδης.

Αιολικός - Νίκη Βόλου 0-2

Σκόρερ: 5' Ριμπέιρο, 12' Κρητικός

Υπόθεση 12 λεπτών ήταν για τη Νίκη Βόλου η νίκη στην έδρα του Αιολικού. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και έπιασαν στον... ύπνο τους νησιώτες καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Ριμπέιρο έκανε το 0-1 με ωραίο σουτ το οποίο δεν μπορούσε να εμποδίσει ο Μιλόγεβιτς. Πέντε λεπτά μετά η Νίκη έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα αλλά ο Κρητικός είδε το δυνατό σουτ που έκανε να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τέρματος. Τελικά ο ίδιος παίκτες στάθηκε πιο τυχερός στο 12' όταν με ένα ακόμα σουτ, είδε την μπάλα να αναπαύεται στο βάθος της αντίπαλης εστίας για το 0-2. Από εκεί και πέρα η συνέχεια του αγώνα ήταν παράσταση για μία ομάδα, με τους Βολιώτες να φεύγουν με το διπλό στις αποσκευές τους και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή.

Αιολικός: Μιλόγεβιτς, Μαξιμένκο (46′ Σινγκ), Κολλαράς, Λουμανσρόμπεν (36′ Νούλας), Γιόκε, Μανούσος, Ζάκαριτς (76′ Ιωάννου), Ενομό, Καρανίκας (36′ Μουχάλης), Σρνιτς (76′ Κριμιτζάς), Τριανταφύλλου.

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος, Να’α, Στίκας, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (46′ Γαβριηλίδης), Λίταινας (59′ Πέττας), Ριμπέιρο (59′ Τοπαλίδης), Κρητικός, Τζιώρας (69′ Μοράρ).

Ηρακλής – Απόλλων Πόντου 0-1

Σκόρερ: 77′ Κάρδαρης

Μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα, με τους Πόντιους να περνάνε από το Καυτανζόγελιο επικρατώντας με 1-0 του Ηρακλή «βυθίζοντας» στην βαθμολογία τον γηραιό». Με το τρίποντο αυτό ο Απόλλωνας έφτασε τους 5 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 9η θέση, ενώ οι «κυανόλευκοι» με την ήττα αυτή έπεσαν στην προτελευταία θέση με 5 βαθμούς. Στα του αγώνα στο «χωράφι» του Καυτανζογλείου, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 5' κέρδισαν πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κούστα, με τον Κινάλη όμως να τον σταματάει και να κρατάει το μηδέν, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να πάρουν τη νίκη, αλλά ο Κάρδαρης με κεφαλιά στο 77' έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν αυτό το σκορ παίρνοντας την πολύτιμη νίκη που είναι και η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ηρακλής: Παλαβράκης, Βιτλής, Χρουσιέλ (46′ Λύγκας), Κουντουριώτης (65′ Τσουμάνης), Σιούτας, Χειρίτραντας, Δοϊρανλής, Τόρες (46′ Έμπο), Καπίγια (46′ Σίλβα), Κούστα, Σπυρίδης (57′ Δασκαλάκης).

Απόλλων Πόντου: Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Καρδάρης, Αμαραντίδης, Αγκουάντο, Αλμπάνης, Ίννος (76′ Λαμπίρης), Μπλανκ Καζάου, Μουμίν, Ντε Τόμας (76′ Σαπουνίδης).

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου

Αιολικός - Νίκη Βόλου 0-2
Ηρακλής - Απόλλων Πόντου 0-1
Μακεδονικός - Λεβαδειακός 2-2
ΑΕΚ Β' - Καμπανιακός (αναβλήθηκε)
Κοζάνη - ΠΑΟΚ Β' (αναβλήθηκε)

Η βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 22 (8 ματς)
2. ΑΕΛ 17 (8 ματς)
3. Νίκη Βόλου 15 (7 ματς)
4. Κοζάνη 13 (8 ματς)
5. Μακεδονικός 10 (7 ματς)
-----------------------------
6. ΠΑΟΚ Β' 10 (8 ματς)
7. Αναγέννηση Καρδίτσας 8 (7 ματς)
8. Καμπανιακός 6 (6 ματς)
9. Αιολικός 5 (7 ματς)
10. Απόλλων Πόντου 5 (7 ματς)
11. Ηρακλής 5 (7 ματς)
------------------------------
12. ΑΕΚ Β' 4 (6 ματς)
13. Αλμωπός Αριδαίας 0 (0 ματς)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα