«Ισχυρές ενδείξεις πρότερης γνώσης για το αποτέλεσμα Παναχαϊκή-ΟΦ Ιεράπετρας 2-0»

Newsroom
mpala

bet365

Σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη στο Open» το πόρισμα της ΕΠΑΘΛΑ για το παιχνίδι Παναχαϊκή-ΟΦ Ιεράπετρας του περασμένου Ιανουαρίου αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «υπήρξε αναφορά από την Sportradar».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη στο Open» το πόρισμα της Επιτροπής Αθλητικής Ακεραιότητας (ΕΠΑΘΛΑ) για τον αγώνα Παναχαϊκή-ΟΦ Ιεράπετρας που διεξήχθη τον περασμένο Ιανουάριο (8/1) στο πλαίσιο του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 και έληξε με νίκη 2-0 των Αχαιών, αναφέρει μεταξύ άλλων πως «προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις πρότερης γνώσης για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα».

Πιο συγκεκριμένα και όπως μεταδόθηκε σχετικά αναφέρει τα εξής: «Παρατηρούμε ότι σε 10 αγώνες στοιχηματίστηκαν συνολικά στο ακριβές σκορ μόλις 930 ευρώ, ενώ στον συγκεκριμένο αγώνα μόνο στοιχηματίστηκαν περισσότερα από 7.000 ευρώ στο ακριβές σκορ 2-0. Το συνολικό ποσό που κερδήθηκε με το ακριβές σκορ ήταν 25.619 ευρώ με απόδοση 359%.

Τα μοτίβα στοιχηματισμού στο ακριβές σκορ (2-0) και η συνεχής και επίμονη τοποθέτηση στο συγκεκριμένο σκορ του αγώνα είναι δυσερμήνευτη. Επιπρόσθετα υπήρξε αναφορά από την Sportradar για το ίδιο στοιχηματικό γεγονός από δεδομένα και από ξένες στοιχηματικές εταιρίες. Από τα παραπάνω προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις πρότερης γνώσης για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα (ακριβές σκορ 2-0) και ο εν λόγω αγώνας και θεωρούμε ότι χρήζει άμεσης προτεραιότητας για περαιτέρω διερεύνηση».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα