Αλμωπός Αριδαίας: Προσέφυγε στο Διαιτητικό δικαστήριο για την αποβολή του από το πρωτάθλημα

Αλμωπός Αριδαίας: Προσέφυγε στο Διαιτητικό δικαστήριο για την αποβολή του από το πρωτάθλημα

Newsroom
Φάση από την αναμέτρηση Αλμωπός Αριδαίας - ΠΑΟΚ Β

bet365

Ο Αλμωπός Αριδαίας προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ενάντια στην απόφαση για την αποβολή του από το φετινό πρωτάθλημα.

Το τελευταίο του χαρτί για την συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2 και τον βόρειο όμιλό της έπαιξε ο Αλμωπός Αριδαίας, μετά την απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της λίγκας για την αποβολή του από το φετινό πρωτάθλημα, επειδή δεν διέθετε ούτε ένα ενεργό συμβόλαιο ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα της Μακεδονίας έκανε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ελπίζει σε δικαίωσής εκεί, ώστε να καταφέρει να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα. Το πρόβλημα είναι πως το μεταγραφικό παράθυρο έχει κλείσει και για τις ομάδες της Superleague 2 πλέον κι έτσι ακόμη και να δικαιωθεί ο Αλμωπός, δεν θα μπορεί να αποκτήσει παίκτες για να αγωνιστεί.

Μάλιστα, είναι πιθανό να μείνει εκτός και των τοπικών κατηγοριών, αφού κι εκεί τα πρωταθλήματα έχουν πλέον ξεκινήσει. Αυτονόητο είναι πως ο Αλμωπός δεν έχει παίξει στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Superleague 2 εξαιτίας της υπάρχουσας κατάστασης.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα