Super League 2: Αποβλήθηκε ο Αλμωπός Αριδαίας

Super League 2: Αποβλήθηκε ο Αλμωπός Αριδαίας

Newsroom
..

bet365

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της Super League 2 «άναψε κόκκινο» για τη συμμετοχή του Αλμωπού Αριδαίας στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον Βόρειο Ομιλο της Super League 2 τοποθετήθηκε ο Αλμωπός Αριδαίας, όμως η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα ήταν ήδη στον «αέρα» επειδή υπήρχε «θέμα» με το πιστοποιητικό του.

Μάλιστα σήμερα (15/9) το πρωτοβάθμιο όργανο της λίγκα τον απέβαλλε από το πρωτάθλημα και με γνώμονα πως έχει παρθεί απόφαση να μην αντικαθιστώνται οι ομάδες που για διάφορους λόγους μένουν εκτός, όπως συνέβη με τον ΟΦ Ιεράπετρας, πλέον το συγκεκριμένο group απαρτίζεται από 12 clubs (όσα και ο Νότος).

Πάντως η ποινή είναι εφέσιμη, στο δευτεροβάθμιο της ΕΠΟ. Η απόφαση: «ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ υπέπεσε στην πειθαρχική παράβαση περί μη χορήγησης του πιστοποιητικού συμμετοχής (παρ. 3 άρθρο 77Α, Ν2725/99, παρ 8Α άρθρο 78 Ν 2725/99, παρ. 2 του άρθρου 3 του ιδίου νόμου σε συνδυασμό με τα άρθρα 2 και 3 παρ. Α του ΠΚ της ΕΠΟ). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024»

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα