Αλμωπός Αριδαίας: Τέλος μετά από οκτώ χρόνια ο Τυριακίδης

Αλμωπός Αριδαίας: Τέλος μετά από οκτώ χρόνια ο Τυριακίδης

Newsroom
Ο προπονητής του Αλμωπού Αριδαίας, Γιώργος Τυριακίδης

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αλμωπού Αριδαίας αποτελεί ο Γιώργος Τυριακίδης, ο οποίος αποχωρεί από το πόστο του μετά από οκτώ χρόνια.

Ο Γιώργος Τυριακίδης είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αλμωπού Αριδαίας το καλοκαίρι του 2015. Με ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε ότι αποχωρεί μετά από οκτώ χρόνια στον σύλλογο.

Η ανάρτηση του:

«Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε μετά από 8 χρόνια, με πολλές σημαντικές και ωραίες στιγμές. Αφήνουμε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ 2. Εύχομαι ανάλογη συνέχεια στην ομάδα, που πλέον υπηρέτησα το μεγαλύτερο διάστημα της προπονητικής μου ζωής.

Θα την έχω στην καρδιά μου για πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κ. Γάτσο, τον πρώτο πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να διανύσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι. Ήταν ο πρώτος που πίστευε οτι θα πάμε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ 2, από το τοπικό ακόμα και το υλοποιήσαμε με άνοδο στη Γ΄ Εθνική από την πρώτη σεζόν.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας στην προσπάθεια και τη διαδρομή αυτή, όπως τη διοίκηση του κ. Παντελίδη, την τελευταία της θητείας μου στον Αλμωπό, αλλά και ο,τι μεσολάβησε αυτά τα 8 χρόνια.

Ευχαριστώ τον κόσμο της Αριδαίας, τους συνεργάτες μου, που στήριξαν αυτή την προσπάθεια με όλο τους το είναι, τους φροντιστές και φυσικά τους παίκτες, όλων αυτών των ετών, ειδικά την τελευταία διετία, όταν παραμέρισαν τα προβλήματα, ήταν προσηλωμένοι στο στόχο και είχαμε καταπληκτικά αποδυτήρια. Εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους γιατί το αξίζουν».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα