Τσιώλης: «Εστω και την τελευταία στιγμή ο Θεός δεν θα αφήσει να καταστραφεί ο Ηρακλής»

Τσιώλης: «Εστω και την τελευταία στιγμή ο Θεός δεν θα αφήσει να καταστραφεί ο Ηρακλής»

Newsroom
tsiolis

bet365

Ο Σάκης Τσιώλης, τεχνικός του Ηρακλή, εξέφρασε την πεποίθηση πως ακόμη και στο... παρά ένα θα υπάρξει διοικητική λύση για τον Γηραιό.

Μπροστά σε διοικητικό αδιέξοδο βρίσκεται ο Ηρακλής, καθώς ο Στράτος Ευγενίου παρέδωσε τις μετοχές της ομάδας τον ερασιτέχνη ενώ οι Αλέξης Κούγιας και Τομ Παπαδόπουλος απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Μετά τη σημερινή (26/5) νίκη (3-0) του Γηραιού επί του ΠΑΟΚ Β' ο τεχνικός του Σάκης Τσιώλης εξέφρασε την πεποίθηση πως έστω και στο... παρά ένα δεν θα επέλθει η καταστροφή. «Αυτή η ομάδα, για μια ακόμη φορά, απέδειξε ότι μπορεί να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές τιμούν τη φανέλα που φορούν και πραγματικά χαίρεσαι να προπονείς αυτά τα παιδιά. Σίγουρα μας απασχολούν τα διοικητικά, αλλά είμαι βέβαιος ότι έστω και την τελευταία στιγμή ο Θεός δεν θα αφήσει να καταστραφεί ο Ηρακλής. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί λύση και με αυτό το υλικό ο Ηρακλής θα βαδίσει μπροστά. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας για συμπαράσταση, αυτές τις στιγμές», είπε στην ΕΡΤ.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα