Ο ΟΦ Ιεράπετρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ξηροφώτου και ξεκαθάρισε το θέμα με τον Στουρνάρα

Newsroom
οφη

bet365

Ο Στέφανος Ξηρόφωτος είναι ο νέος προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας, την ίδια στιγμή που το θέμα με τον Στουρνάρα ξεκαθάρισε από την ομάδα.

Σε ανακοίνωση νέου προπονητή προχώρησε ο ΟΦ Ιεράπετρας καθώς έκανε γνωστή την πρόσληψη του Στέφανου Ξηροφώτου.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το τι θα συμβεί με την περίπτωση του Στουρνάρα που ήταν μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας. Τελικά, η ομάδα της Superleague 2 έβγαλε εκ νέου ανακοίνωση, αναφέροντας τι θα συμβεί.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του ΟΦΙ ανακοινώνει την πρόσληψη μέχρι τέλους του πρωταθλήματος του προπονητή κ. Στεφάνου Ξηρόφωτου κατόχου διπλώματος UEFA PRO. Mε την ευκαιρία ευχαριστούμε και τον κ. Σίμο Βαταμίδη εκπρόσωπο του προπονητή για την μακροχρόνια συνεργασία και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Στέφανε σε καλωσορίζουμε και καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο κ. Στέφανος Ξηρόφωτος έχει εργαστεί ως προπονητής 2014 -16 Πύρασος , 2016-18 Νίκη Βόλου , 2018-19 ΑΟ Σελλάνων , 2019-20 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ Κ19 , 2019-20 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ SL1 , 2020-21 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ , 2021-22 ΒΟΛΟΣΑ ΝΠΣ Κ19 , 2022-23 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Κ19».

Και η άλλη ανακοίνωση:

«Διευκρινίζεται εκ του Δ.Σ. του ΟΦΙ ότι ο κ. Βαγγέλης Στουρνάρας παραμένει κανονικά στην ομάδα μας στα προπονητικά του καθήκοντα ως απόλυτα επιτυχημένος προπονητής.

Ο λόγος της πρόσληψης και του κ. Ξηρόφωτου είναι η κατοχή του , του διπλώματος OYEFA PRO , προκειμένου ο ΟΦΙ να γλιτώσει τα πρόστιμα σε κάθε αγώνα».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα