Μακεδονικός: Παραιτήθηκε ο Ζαζόπουλος

Μακεδονικός: Παραιτήθηκε ο Ζαζόπουλος

Newsroom
Ζαζόπουλος

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Μακεδονικού αποτελεί ο Άγγελος Ζαζόπουλος, του οποίου η παραίτηση έγινε δεκτή.

Ο Άγγελος Ζαζόπουλος κάθισε στον πάγκο του Μακεδονικού μόλις για οκτώ παιχνίδια έχοντας συγκομιδή έξι βαθμών με την ομάδα να μάχεται για την παραμονή της στον Βόρειο Όμιλο της SL2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

Το μεσημέρι της Τρίτης (23/05), ο Άγγελος Ζαζόπουλος έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης του συλλόγου, η οποία και την αποδέχτηκε.

Ολοκληρώνεται έτσι ο σύντομος κύκλος του 49χρονου προπονητή στον πάγκο του Μακεδονικού, μετά από 8 αναμετρήσεις και συγκομιδή 6 βαθμών.

Η σημερινή προπόνηση και όλες όσες θα ακολουθήσουν, μέχρι νεωτέρας, θα λάβουν χώρα υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γκούντα και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Άγγελο Ζαζόπουλο για την προσφορά και την επιμονή με την οποία εργάστηκε και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στην καριέρα του!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα