Αιγάλεω: «Μακριά από μας τέτοιες πρακτικές και μεθοδεύσεις υποκόσμου και σκοταδιού»

Newsroom
Μακριά απ’ το Αιγάλεω τέτοιες πρακτικές και μεθοδεύσεις υποκόσμου και σκοταδιού

bet365

Το Αιγάλεω αντέδρασε με ανακοίνωσή του στην συμπερίληψή του στην λίστα της Sportradar λέγοντας πως ζητά από τις αθλητικές και δικαστικές αρχές να επιλυθεί γρήγορα το ζήτημα αυτό και να φύγουν οι «σκιές» πάνω από την ομάδα.

Το Αιγάλεω εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε ο εντός έδρας αγώνας του με την Ηλιούπολη (1-1), που έλαβε χώρα στις 15 Γενάρη του 2023, στην λίστα της Sportradar και ζήτησε να διαλευκανθεί γρήγορα η υπόθεση για να μην υπάρχουν «σκιές» πάνω από μία ομάδα που «έχει μακρά και άξια σεβασμού ιστορία και μια διοίκηση που απεχθάνεται μετά βδελυγμίας τέτοιου είδους χειραγωγήσεις και δυσφημιστικές συμπεριφορές».

Αναλυτική η ανακοίνωση του Αιγάλεω:

«Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των 13 αγώνων της SUPER LEAGUE 2 που τελούν υπό διερεύνηση και στην οποία περιλαμβάνεται και ο αγώνας Αιγάλεω -Ηλιούπολη, ζητάμε από όλες τις αθλητικές και δικαστικές αρχές, άμεση εκδίκαση και εκκαθάριση της υπόθεσης για να εκλείψει η όποια τυχόν σκιά επικρέμαται πάνω απ’ την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 έχει μακρά και άξια σεβασμού ιστορία και μια διοίκηση που απεχθάνεται μετά βδελυγμίας τέτοιου είδους χειραγωγήσεις και δυσφημιστικές συμπεριφορές.

Καλούμε τους υπεύθυνους να λύσουν άμεσα αυτή την εκκρεμότητα και να λάμψει πανηγυρικά η αλήθεια. Μακριά απ’ το Αιγάλεω τέτοιες πρακτικές και μεθοδεύσεις υποκόσμου και σκοταδιού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα