Άλμα σωτηρίας για Αιγάλεω, 3-1 τον ΠΑΟ Ρουφ

Newsroom
Άλμα σωτηρίας για Αιγάλεω, 3-1 τον ΠΑΟ Ρουφ

bet365

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για το Αιγάλεω, με τους «κυανόλευκους» να επικρατούν εκτός έδρας του ΠΑΟ Ρουφ με 3-1 και να φτάνουν τους 15 βαθμούς κάνοντας άλμα σωτηρίας.

Ακόμα πιο κοντά στον στόχο της εύκολης σωτηρίας είναι το Αιγάλεω. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν εκτός έδρας του ΠΑΟ Ρουφ με 3-1 και έφτασαν τους 15 βαθμούς και την 9η θέση. Στον αντίποδα η ομάδα του Ταύρου έμεινε στην τελευταία θέση χωρίς ακόμα να έχει καταφέρει να πάρει κάποιον βαθμό.

Στα του αγώνα τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 10' με τον Μπαστιάνο και τον Βλαχομήτρο στο 25' και 27' να κάνουν το 0-3. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Ντισάκη στο 45' χωρίς όμως να καταφέρουν να κάνουν κάτι παραπάνω.

Σκόρερ: 45′ Νιτσάκης – 10′ Μπαστιάνος, 25′ , 27′ Βλαχομήτρος

ΠΑΟ Ρουφ (Γκούμας): Κουνάδης, Γιαννάκου (32′ λ.τ Τασιουλής), Καμύ, Κατσούλης, Μκρτσιάν, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλέργης, Ζαχάρος, Νιτσάκης (70′ Μπαϊράμι), Κουκοβίνης (46′ Κυριαζής), Δαλαμήτρας.

Αιγάλεω (Γράφας): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Μπούσης, Καρατάσιος (16′ λ.τ Σπίνος), Φουρλάνος, Τσίτσαρης, Μπαστιάνος, Πολυχρόνης (61′ Δημούτσος), Κολλάς (61′ Σταματής), Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (43′ λ.τ Κωστανάσιος).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα