Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός Β' 0-2: Φουρτάδο και Σαρδέλης επανέφεραν τους «πράσινους» στις νίκες

Newsroom
Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός Β' 0-2: Φουρτάδο και Σαρδέλης επανέφεραν τους «πράσινους» στις νίκες

bet365

Ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε παιχνίδια και μάλιστα περνώντας από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-0 χάρη σε γκολ των Φουρτάδο και Σαρδέλη/

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-0 της Αναγέννησης στην Καρδίτσα και διέκοψαν το αρνητικό σερί των πέντε αγώνων που έτρεχαν χωρίς νίκη χάρη σε γκολ των Φουρτάδο και Σαρδέλη.

Ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι με το σουτ του Κρυπαράκου. Μπορεί εκείνος να μην τα κατάφερε, αλλά λίγα λεπτά μετά ο Φουρτάδο έδωσε τη λύση στους «πράσινους» ανοίγοντας το σκορ στο 19ο λεπτό. Ο Ταβάρες μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή κι έκανε το σουτ, ο Γκέκας απέκρουσε και ο Πορτογάλος πήρε το ριμπάουντ ανοίγοντας το σκορ.

Η Καρδίτσα προσπάθησε να ισοφαρίσει με μία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ξενόπουλου. Η ομάδα της Θεσσαλίας απείλησε και πάλι λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου με το γκολ του Σκόνδρα, αλλά ο Ξενόπουλος απέκρουσε.

Κάπως έτσι το «τριφύλλι» πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα. Στην πρώτη μεγάλη στιγμή του δευτέρου μέρους ο Σαρδέλης σκόραρε για τον Παναθηναϊκό και εδραίωσε το προβάδισμά του. Ο νεαρός εξτρέμ των «πρασίνων» ξέφυγε από την άμυνα της Καρδίτσας και σκόραρε διαμορφώνοτας το 2-0.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε μία τελευταία ευκαιρία για να μπει στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω με το σκορ να μένει 2-0 και τον Παναθηναϊκό να παίρνει μία μεγάλη νίκη.

Ενδεκάδες:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος (79' Γκόλιας), Σκόνδρας, Κοζορώνης, Κάρδαρης (79' Ζάγγος), Γιάκος, Λαγός (41' λ.τ. Πρίκας), Μπάλλας, Αθανασιάδης.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Βουτσάς, Φουρτάδο, Αντωνίου, Κρυπαράκος (55' Σαρδέλης), Προδρομίτης, Ταβάρες, Τουρκοχωρίτης, Τερεζίου (46' Μαρτίνης), Καραμπάς.

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ Β' 22 (9 ματς)
-----------------------
2. Πανσερραϊκός 22 (9 ματς)
3. ΑΕΛ 19 (10 ματς)
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 18 (10 ματς)
5. Νίκη Βόλου 16 (9 ματς)
6. Μακεδονικός 14 (9 ματς)
7. Παναθηναϊκός Β' 14 (10 ματς)
8. Ηρακλής 14 (9 ματς)
9. Διαγόρας 13 (9 ματς)
10. Αλμωπός Αριδαίας 11 (10 ματς)
11. Βέροια 10 (9 ματς)
------------------------
12. Απόλλων Λάρισας 9 (10 ματς)
13. Απόλλων Πόντου 7 (10 ματς)
14. Ηρακλής Λάρισας 7 (9 ματς)
15. Θεσπρωτός 3 (10 ματς)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα