Superleague 2, Βόρειος όμιλος: Παρέμεινε σε θέση ανόδου η ΑΕΛ

Newsroom
Superleague 2, Βόρειος όμιλος: Παρέμεινε σε θέση ανόδου η ΑΕΛ

bet365

Σε τροχιά... ανόδου παρέμεινε η ΑΕΛ, καθώς έφυγε με το διπλό από την έδρα του Αλμωπού Αριδαίας και έμεινε στο -1 από την κορυφή όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ Β'. Σημαντική νίκη για τον Πανσερραϊκό.

Σημαντικά παιχνίδια είχε και η 6η αγωνιστική της Super League 2, με τους πρωτοπόρους να συνεχίζουν με νίκες. Ο ΠΑΟΚ με τον Μιχαηλίδη να σκοράρει επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Λάρισας και παρέμεινε στην κορυφή με 16 βαθμούς. Πίσω του με 1 διαφορά βρίσκεται η ΑΕΛ που νίκησε στην Αριδαία τον Αλμωπό με 2-0, ενώ στην 3η θέση με 12 βαθμούς αλλά ένα ματς λιγότερο βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίτσας που επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα στη Λάρισα.

Αλμωπός Αριδαίας-ΑΕΛ 0-2

Την εξαιρετική της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 συνεχίζει η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» επικράτησαν εκτός έδρας και του Αλμωπού με 2-0 και παρέμειναν στην 2η θέση με 15 βαθμούς, ουσιαστικά πρώτη, καθώς ο ΠΑΟΚ Β' και να τερματίσει πρώτος δεν έχει δικαίωμα να ανέβει στην Super League, όπως και οι άλλες Β' ομάδες των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Από την άλλη ο Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην 12η θέση με 3 βαθμούς έχοντας σε 6 ματς 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και κατάφεραν να προηγηθούν στο 29' με τέρμα που πέτυχε ο Νίνο, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο 2ο και πάλι η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο και με τον Νικολιά στο 68' διαμόρφωσε το τελικό 0-2 παίρνοντας ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο.

Σκόρερ: 29′ Νίνο σουτ, 68′ Νικολιάς σουτ

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης (46′ Σέχου), Κέρθι, Έππας, Κολλαράς, Πέλκας (46′ Τσιπούρας), Γιουκούδης, Πέττας.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ουατάρα, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Νίνο, Πεντρόσο, Νικολιάς.

Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3

Το «κυνήγι» της πρωτιάς και της θέσης ανόδου συνεχίζει η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «κιτρινόμαυροι» σε ένα ακόμα από τα πολλά ντέρμπι της Θεσσαλίας, επικράτησαν στη Λάρισα του Απόλλωνα με 3-0 και έφτασαν τους 12 βαθμούς σε 5 παιχνίδια, 3 πίσω από την ΑΕΛ που έχει έξι ματς. Από την άλλη οι Λαρισαίοι παρέμειναν στην τελευταία θέση με 0 βαθμούς.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 14' με τον Κοζορώνη, ενώ ουσιαστικά έβαλαν τέλος στο ματς όταν έκαναν το 0-2 με τον Βερνάρδος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε κανένα σημείο του ματς και στο 89' ο Αθανασιάδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Σκόρερ: 14′ Κοζορώνης σουτ, 45+2′ Βερνάρδος σουτ, 89′ Αθανασιάδης σουτ

Απόλλων Λάρισας (Διαμαντόπουλος – Σκύφτας): Οικονομόπουλος, Σταματής, Γιαννίτσης (46′ Χόβολης), Ζαχαράκης, Σιατραβάνης, Ντουλγκέροφ, Μπαλογιάννης, Ποτόσογλου, Κοντρέρας, Ντ’ Αγκοστίνο, Κοτσιανούλης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Κοζορώνης (90′ Πρίκας), Λαγός, Ριέρα (81′ Γιάκος), Αλιατίδης, Γκόλιας, Βερνάρδος (71′ Αθανασιάδης), Μπάλλας, Τσβετάνοφ (81′ Κάρδαρης).

Νίκη Βόλου-Διαγόρας Ρόδου 3-0

Τους τρεις βαθμούς πήρε η Νίκη Βόλου κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου νικώντας με 3-0 και ανεβαίνοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυναμικά το παιχνίδι και είχε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ όπου έφτασε η ώρα του Πασχάλη Κάσσου. Συγκεκριμένα στο 21ο λεπτό ήταν ο άνθρωπος που νίκησε τον Γαλάνη και έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους ενώ μετά από οκτώ λεπτά ο ίδιος παίκτης έβαλε τις βάσεις για τους τρεις βαθμούς. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μιλούνοβιτς στο 88' με ωραίο σουτ, ολοκληρώνοντας μία σημαντική νίκη για τη Νίκη Βόλου.

Σκόρερ: 21', 29' Κάσσος, 88' Μιλούνοβιτς

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (60′ Μέτσε), Κυριακίδης, Σιαφά, Μιράντα (55′ λ.τ Τσουκαλάς), Δημητρίου.

Διαγόρας (Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Πετράκης (67′ Οικονομίκος), Τάτσης, Μανιώτης, Παπαϊωάννου, Καραμάνης, Παραστατίδης (46′ Βουργουτζής), Τσιαντούλας (46′ Μπούμπας), Λαϊουέλ, Μπουμπάρακ.

Θεσπρωτός-Απόλλων Πόντου 2-3

Με αρκετά γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Θεσπρωτού με τον Απόλλωνα Πόντου, με τους φιλοξενούμενος να παίρνουν την βαθμολογική... ανάσα χάρη στο τελικό 3-2. Από την αρχή του ματς, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες αλλά μέσα σε 13 λεπτά πρόσφεραν αρκετό θέαμα καθώς πέτυχαν συνολικά τέσσερα γκολ (!). Συγκεκριμένα, τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Κωστίκας με ωραίο πλασέ στο 27', κάνοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους αλλά η απάντηση ήρθε από τον Μπονίγια τρία λεπτά μετά με κεφαλιά. Ο Απόλλωνας Πόντου δεν κατέβασε ταχύτητα και πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 34'΄με τον Λαμπίρη να νικάει τον Τσιμόπουλο ενώ ο Εσάλο άνοιξε τη διαφορά στα δύο τέρματα στο 40ο λεπτό. Τελικά, οι γηπεδούχοι απλώς μείωσαν σε 3-2 με τον Τρομπούκη στο 86' αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ματς, με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας Πόντου να παίρνει ένα σημαντικό διπλό.

Σκόρερ: 30′ Μπονίγια, 86' Τρομπούκης – 27′ Κωστίκας, 34′ Λαμπίρης, 40' Εσάλο

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Μαρτίνες, Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος, Πέρεζ, Μπίκας, Δρίτσας, Κωνσταντίνου, Μπονίγια.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Αμαραντίδης, Τζαλόσι, Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Καλογέρης, Λαμπίρης, Σαμπανίδης, Κωστίκας, Μπελεβώνης.

Πανσερραϊκός-Μακεδονικός 2-0

Ο Πανσερραϊκός ήταν ο νικητής του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2. Οι Σερραίοι επικράτησαν με 2-0 του Μακεδονικού και τον έφτασαν στην 4η θέση και τους 10 βαθμούς, έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο. Η ομάδα της Νέας Ευκαρπίας από την άλλη γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας να έχει μια καλή αρχή, καθώς μην ξεχνάμε πως φέτος ανέβηκε από την Γ'.

Στα του αγώνα το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς να υπάρχει κάτι σημαντικό, με το 0-0 να μένει ως το τέλος. Στο και συγκεκριμένα στο ξεκίνημά του (50') οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κανίς και στην συνέχεια όχι μόνο κράτησαν το προβάδισμα, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σοδιανό πέτυχαν και δεύτερο γκολ κάνοντας έτσι το 2-0.

Σκόρερ: 50′ Κανίς σουτ, 90+2′ Σοφιανός σουτ

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (83′ Δημητρίου), Στίνα, Θυμιάνης, Μούργος (83′ Σοφιανός), Κανίς, Σαΐντ (68′ Κατσαντώνης).

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Τσιλιγγίρης (77′ Τσιφτσί), ΄Γαρύφαλλος, Μιλισάβλιεβιτς (62′ Ζαννάκης), Σιμόνι (77′ Σαραντίδης).

Πρόγραμμα 6ης αγωνιστικής

Παρασκευή (09/12)

Ηρακλής-Βέροια 1-1

Κυριακή (11/12)

Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3
Νίκη Βόλου-Διαγόρας Ρόδου 3-0
ΠΑΟΚ Β'-Ηρακλής Λάρισας 3-0
Πανσερραϊκός-Μακεδονικός 1-0
Αλμωπός Αριδαίας-ΑΕΛ 0-2
Θεσπρωτός-Απόλλων Πόντου 2-3

Ρεπό: Παναθηναϊκός Β'

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ Β' 6 16
2. ΑΕΛ 6 15
3. Αναγέννηση Καρδίτσας 5 12
4. Μακεδονικός 6 10
5. Πανσερραϊκός 5 10
6. Παναθηναϊκός Β' 5 8
7. Νίκη Βόλου 6 7
8. Βέροια 6 7
9. Διαγόρας Ρόδου 5 6
10. Απόλλων Πόντου 6 6
11. Ηρακλής 5 5
12. Αλμωπός Αριδαίας 6 3
13. Θεσπρωτός 6 3
14. Ηρακλής Λάρισας 5 0
15. Απόλλων Λάρισας 6 0

Πρόγραμμα 7ης αγωνιστικής

Μακεδονικός-Παναθηναϊκός Β'
Αναγέννηση Καρδίτσας-Θεσπρωτός
Απόλλων Πόντου-Αλμωπός Αριδαίας
ΑΕΛ-Ηρακλής
Βέροια-Πανσερραϊκός
Ηρακλής Λάρισας-Νίκη Βόλου
Διαγόρας Ρόδου-Απόλλων Λάρισας

Ρεπό: ΠΑΟΚ Β'

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα