Μάγγος στο Gazzetta: «Ο Αραβαντινός έχει λόγο και ήθος, μέσα στο ποδόσφαιρο της ψευτιάς και της εκδούλευσης»

Μάγγος στο Gazzetta: «Ο Αραβαντινός έχει λόγο και ήθος, μέσα στο ποδόσφαιρο της ψευτιάς και της εκδούλευσης»

Μάγγος στο Gazzetta: «Ο Αραβαντινός έχει λόγο και ήθος, μέσα στο ποδόσφαιρο της ψευτιάς και της εκδούλευσης»

bet365

Ο Γιάννης Μάγγος, μέσω του Gazzetta, λέει το δικό του «αντίο» στην Προοδευτική την οποία αποχαιρετά με το κεφάλι ψηλά και εύχεται η ομάδα να παραμείνει άνετα στην κατηγορία και στο μέλλον να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια.

H Προοδευτική ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μάγγο με όχι και τόσο κομψό τρόπο. Σε επικοινωνία που είχε το Gazzetta με τον πρώην, πλέον, τεχνικό της ομάδας ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι σχετικά.

Ωστόσο, με μία δήλωσή του, θέλησε να κάνει τη δική του απογραφή στεκόμενος στην ιστορική επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ αναφέρθηκε στο ήθος και στην τιμή του Αντώνη Αραβαντινού όπως και στην άψογη συνεργασία που είχε με τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας.

Η δήλωση του Γιάννη Μάγγου στο Gazzetta:

«Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον, πλέον, πρόεδρο κ. Ανδρίτσο, ο οποίος μου ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή - όπως και έπραξε (σ.σ. ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη) - έχω να δηλώσω τα εξής:

1ον: Οφείλω ευγνωμοσύνη κι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ προς τους χιλιάδες φιλάθλους της Προοδευτικής, οι οποίοι από πέρυσι μέχρι και σήμερα με τίμησαν, με αγκάλιασαν και με χειροκρότησαν! Μαζί (κόσμος, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές) επαναφέραμε μετά από 15 χρόνια την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες, με μια άνοδο εξ αρχής αδύνατη φαινομενικά κάνοντας τελικά 3 νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια στα μπαράζ ανόδου.

Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους εύχομαι να τους αξιώσει ο θεός να δουν την Προοδευτική εκεί που της αξίζει! Νιώθω τιμή και υπερηφάνεια που υπήρξα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της Προοδευτικής!

2ον: Ευχαριστώ τον κ. Αραβαντινό (και την αξιοσέβαστη οικογένειά του) γιατί η συνεργασία μας καθόλη την διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος ήταν άριστη και άκρως αληθινή! Ο κ. Αραβαντινος είναι άνθρωπος με ΤΙΜΗ, ΗΘΟΣ και ΛΟΓΟ, έννοιες που δύσκολα τις συναντάς σ' έναν άνθρωπο στη σημερινή κοινωνία και πόσω μάλιστα στο χώρο του ποδοσφαίρου όπου κυριαρχεί η ψευτιά και η εκδούλευση. Τον ευχαριστώ θερμά!

3ον: Ευχαριστώ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα (ποδοσφαιριστές, φροντιστές και ιατρικό επιτελείο) για την άψογη και επαγγελματική συνεργασία που είχαμε καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μου στην ομάδα. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχουν το στόχο και η ομάδα θα 'χει άνετη παραμονή.

Κλείνοντας έχω να δηλώσω ότι το τεχνικό επιτελείο (Μάγγος-Σαμιώτης-Ρότας-Αθανασόπουλος) μαζί με τον γενικό Αρχηγό κ. Δράγαζη και τον κύριο Ταμβάκη, καθώς επίσης και με τον κ. Καλαμάκη (προπονητή Κ19) όπως και με τους κ. Μαλαδάκη και κ. Αραβαντινό (ΔΣ Ερασιτέχνη) κάναμε προσπάθειες και ενεργούσαμε καθημερινά (εντός και εκτός γηπέδου) σαν μια οικογένεια που θέλαμε το καλό της ομάδας.

Με τιμή Γιάννης Μάγγος».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα