Απόλλων Λάρισας: Στην Πρίστινα για προετοιμασία και φιλικό

Newsroom
Απόλλων Λάρισας: Στην Πρίστινα για προετοιμασία και φιλικό

bet365

Στην Πρίστινα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (30/11) ο Απόλλων Λάρισας, όπου την Πέμπτη (01/12) θα δώσει διεθνές φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της FC Pristina.

Στο Κόσοβο και συγκεκριμένα στην Πρίστινα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (30/11) ο Απόλλων Λάρισας, όπου την Πέμπτη (01/12) στην 1 το μεσημέρι θα δώσει διεθνές φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της FC Pristina (4η στο Πρωτάθλημα που έχει διακοπεί λόγω Μουντιάλ) ως φιλοξενούμενή της, λόγω και των δεσμών που έχουν αναπτυχθεί με την παρουσία και του διεθνούς Κοσοβάρου Μπουρόν Χουμόλι στη λαρισινή ομάδα.

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας διαμένει στο πολυτελέστατο Four Points by Sheraton Prishtina City (5 αστέρων), όπου στην αίθουσα γυμναστικής του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, πραγματοποίησε μίνι χαλάρωμα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Φαντίλ Βόκρι» της Πρίστινα και θα είναι ένα δυνατό τεστ για την ομάδα της Λάρισας. ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 2, όπου έχει επόμενη υποχρέωση την προσεχή Δευτέρα με τον Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας, στο Πολύκαστρο.

Την λαρισινή ομάδα συνοδεύει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τσακίρης μαζί και με άλλα μέλη της εταιρείας. Με τον Απόλλωνα, για το ματς αυτό, δεν ταξίδεψαν οι Σιατραβάνης, Χατζής, Λίταινας, Μέλι, Γκαρσία, Κοντρέρας και οι τραυματίες Ζιάκας, Νούσιος και Φουρκιώτης.

Ο τεχνικός των Λαρισαίων Βαγγέλης Μόρας έχει πάρει κοντά του, τους ακόλουθους 20 ποδοσφαιριστές: Οικονομόπουλο (Τ), Μπακαρό (Τ), Γιαννίτση, Κλιγγόπουλο, Καλούση, Κοτσιανούλη, Ζαχαράκη, Φυτόπουλο,, Αυλωνίτη, Μπαλογιάννη, Παρασκευούδη, Ντ' Αγκοστίνο, Ποτόσογλου, Χουμόλι, Χαλάτση, Σταματή, Σκύφτα, Διβανέ, Ντουιλγκέροβ και Μπεκιαρίδη.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημα social media της ομάδας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα