Το Σάββατο αντί την Κυριακή το Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β'

Newsroom
Το Σάββατο αντί την Κυριακή το Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β'

bet365

Άλλαξε ημέρα διεξαγωγής η αναμέτρηση του Αιγάλεω με τον Ολυμπιακό Β' και αντί για την Κυριακή που ήταν προγραμματισμένο θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:00.

Ακόμα μία αλλαγή στην 5η αγωνιστική της Super League 2. Μετά τις τρεις που ανακοινώθηκαν την Τρίτη, είχαμε ακόμα μία. Συγκεκριμένα η αναμέτρηση του Αιγάλεω με τον Ολυμπιακό Β' που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 15:00, θα διεξαχθεί το Σάββατο την ίδια ώρα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο αγώνας του πρωταθλήματος BETSSON SUPER LEAGUE 2 ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ της 5ης αγωνιστικής , θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 03/12/22 στις 15:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ» αντί για την ΚΥΡΙΑΚΗ 04/12/22 στις 15:00 όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί».

Στην Καισαριανή το ΠΑΟ Ρουφ – Ηρόδοτος

Ακόμα μία αλλαγή προγράμματος και συγκεκριμένα έδρας, με την αναμέτρηση του ΠΑΟ Ρουφ με τον Ηρόδοτο να διεξαχθεί στην Καισαριανή από τον Ταύρο που είχε αρχικά οριστεί, την Παρασκευή στις 15:00. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αγώνας του πρωταθλήματος BETSSON SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ της 5 ης αγωνιστικής , θα διεξαχθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/12/22 στις 15:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ «ΜΙΧ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ» αντί για το γήπεδο «Σ.ΓΙΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα