Αιγάλεω-ΑΕΚ Β' 1-1: Πάλι χωρίς νίκη ο Δικέφαλος

Newsroom
Αιγάλεω-ΑΕΚ Β' 1-1: Πάλι χωρίς νίκη ο Δικέφαλος

bet365

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Αιγάλεω και ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Superleague 2.

Ούτε τώρα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη Superleague 2 η ΑΕΚ Β', καθώς έμεινε στο 1-1 κόντρα στο Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Η Ένωση μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να απειλήσει την εστία του Αιγαλέου, όμως ο Μπούσης είχε το πρώτο σουτ στο ματς, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Χατζηεμμανουήλ στο 5'. Από εκεί και πέρα δεν σημειώθηκαν σημαντικές ευκαιρίες ώσπου στο 42ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Γερολέμου έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στα πόδια του Κοσίδη ο οποίος με κοντινό πλασέ έβαλε σε θέση... οδηγού την ΑΕΚ Β', στέλνοντάς την με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, το Αιγάλεω έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και έψαξε με κάθε τρόπο το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά, το βρήκε χάρη την αδυναμία των αμυντικών της ΑΕΚ Β' να απομακρύνουν από το κόρνερ του Τσιλιγκίρι, με τον Μπαστιανό να πιάνει πολύ ωραίο γυριστό σουτ για το 1-1 στο 59'.

Οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία από αυτό το τέρμα και έφτασαν κοντά στην ανατροπή αλλά ο Χατζηεμμανουήλ δήλωσε... παρών όταν το Αιγάλεω απείλησε δύο φορές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μετά από αυτό, η ΑΕΚ ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Ένωση να μένει ακόμα χωρίς νίκη στη φετινή Superleague 2.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Μπούσης, Φουρλάνος, Παπανικόλας, Χοτζάλι, Πιαστόπουλος (52′ Σταματάκης), Τσίτσαρης, Βλαχομήτρος (58′ Δημούτσος), Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος, Κολλάς.

ΑΕΚ Β' (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κατσίκας, Ντάικο, Παρράς, Σταμούλης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Χριστόπουλος, Μαχαίρας, Κοσίδης.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα