Superleague 2, Νότιος όμιλος: Έκαναν το 2/2 Απόλλωνας Σμύρνης, Παναχαϊκή και ΟΦ Ιεράπετρας!

Newsroom
Superleague 2, Νότιος όμιλος: Έκαναν το 2/2 Απόλλωνας Σμύρνης, Παναχαϊκή και ΟΦ Ιεράπετρας!

bet365

Τις δύο νίκες σε ισάριθμα ματς πέτυχαν Απόλλωνας Σμύρνης, ΟΦ Ιεράπτερας και Παναχαϊκή, νικώντας τους Ηρόδοτο, ΠΑΟ Ρουφ και Επισκοπή αντίστοιχα για την 2η αγωνιστική της Superleague 2.

Ηρόδοτος-Απόλλων Σμύρνης 0-1

Το 2/2 έκανε ο Απόλλωνας Σμύρνης στη φετινή Superleague 2 καθώς επικράτησε με 1-0 του Ηροδότου στην Κρήτη. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι και είχαν ως στόχο να προηγηθούν γρήγορα και να μην μπουν σε... μπελάδες. Ο Ηρόδοτος από την άλλη προσπάθησε να αποκρούσε την πίεση αλλά ο Παναγιώτης Μοραϊτης ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό. Η ομάδα της Αθήνας θα μπορούσε να έχει διπλασιάσει τα τέρματά της αλλά η κεφαλιά του Φατιόν σταμάτησε στο δοκάρι του Κρόστα στο 25'. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το δεύτερο γκολ αλλά όσο δεν το πετύχαιναν, τόσο πιο πολύ ανέβαινε ο Ηρόδοτος για να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, δίχως επιτυχία όμως, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει στο 1-0.

Σκόρερ: 19' Μωραϊτής

Ηρόδοτος (Πλουσής): Κρόστα, Κριεζίου, Γρηγορόπουλος, Μακρυδάκης, Ζιώγας, Μασάδο, Σουρνάκης, Βρεττός, Μ. Χαλκιαδάκης, Φράγκος, Φαλκάο.

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Ντομίνγκεζ, Λούι, Τσελεπίδης, Οντόνε, Παπαγεωργίου, Φατιόν, Κοροβέσης (30′ λ.τ Λούσινγκερ), Μωραΐτης, Χαλίμι, Σίγκνεβιτς.

Παναχαϊκή-Επισκοπή 2-1

Μόλις επτά λεπτά χρειάστηκε η Παναχαϊκή για να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 κόντρα στην Επισκοπή και πήρε τη νίκη με 2-1 μέσα στην Πάτρα για την 2η αγωνιστική της Superleague 2. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή του παιχνιδιού και είχαν αρκετές τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν στο πρώτο μέρος. Αντίθετα η Επισκοπή κρατούσε την αμυντική της προσήλωση και έψαχνε τρόπο να επιτεθεί. Παίζοντας στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο, τελικά κατάφερε να ανοίξει και το σκορ με τον Εμπουέλε στο 62'. Η απάντηση της Παναχαϊκής ήταν άμεση, αφού πέντε λεπτά μετά, ο Λιποράσε νίκησε τον Καλογεράκη και ισοφάρισε σε 1-1 ενώ δεν άργησε να κάνει και την ανατροπή. Ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με σουτ έκανε το 2-1 στο 74' για τους γηπεδούχους. Το σκορ έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα παρά την πίεση της Παναχαϊκής και για τρίτο γκολ.

Σκόρερ: 67', 74' Λιποράσε - 62' Εμπουέλε

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης, Λιποράσε, Λαρέα, Τσακμάκης, Κωνσταντακόπουλος (66′ Λινάρδος), Τσιάρας, Μπουρλάκης (66′ Αλεξόπουλος), Κέρι, Μυτίδης, Νίκολα Καρακλάιτς (46′ Νιλτίνιο).

Επισκοπή (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Πολίτης, Κούτσιας, Εμπουέλε, Σαμούρκασόβι, Λάμτσε, Σταθόπουλος (60′ Βουκελάτος), Κεφαλάς, Σκεντεράι, Χοβανισιάν, Γ. Παπαδόπουλος (60′ Κρίκλοου).

ΟΦ Ιεράπετρας - ΠΑΟ Ρουφ 4-0

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ ο ΟΦ Ιεράπετρας, με τους Κρητικούς να επικρατούν με το άνετο 4-0 και να κάνουν το 2/2 στο φετινό ξεκίνημα της Super League 2. Οι γηπεδούχοι μπηκαν δυναμικά στο ματς και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις 14΄με κεφαλιά του Βουό. Τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Μούλερ να πάρει τη σκυτάλη και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, προτού ο Αντερέγκεν ολοκληρώσει στο 21΄ένα εκρηκτικό επτάλεπτο για το 3-0 που καθάρισε ουσιαστικά το ματς για τους Κρητικούς! Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Βουό με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στις αρχές του β΄μέρους (47΄), με τον ΟΦ Ιεράπετρας να παίρνει μια εντυπωσιακή νίκη και να περιορίζει τον ΠΑΟ Ρουφ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σκόρερ: 14′ , 47′ Βουό, 17′ Μούλερ, 21′ Αντερέγκεν

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ (72′ Ζήσης), Κατάλντι (66′ Χιμένεθ), Μηλιώτης, Αντερέγκεν (66′ Καλλιτσουνάκης), Βουό (54′ Κάζαου), Μούλερ (54′ Γκομπερβίγιε)

ΠΑΟ Ρουφ (Λαδάς): Κουνάδης, Χατζηλάμπρος, Πανουργιάς (52′ Τασιούλας), Σμίλτος (52′ Φιλιμίγκας), Κατσούλης, Ζαχαρός, Καλλέργης, Βενάρδος, Κυριαζής (62′ Κονέ), Τσιάβος, Ζαφειράκης (29′ λ.τ Καμί)

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 12/11

Ολυμπιακός Β' - Καλαμάτα 0-2
ΑΕΚ Β' – Ηλιούπολη 0-0

Κυριακή 13/11

ΟΦ Ιεράπετρας - ΠΑΟ Ρουφ 4-0
Ηρόδοτος - Απόλλων Σμύρνης 0-1
Παναχαϊκή - Επισκοπή 2-1
Κηφισιά - Αιγάλεω (15:45)

Δευτέρα 14/11

Προοδευτική - Καλλιθέα (15:15)

Ρεπό: Χανιά

Η βαθμολογία

1. Καλαμάτα 6
---------------------------
2. ΟΦ Ιεράπετρας 6
3. Παναχαϊκή 6
4. Απόλλων Σμύρνης 6
5. Κηφισιά 3
6. Επισκοπή 1
7. ΑΕΚ Β' 1
8. Ηλιούπολη 1
9. Ολυμπιακός Β' 1
10. Καλλιθέα 0
11. Προοδευτική 0
-------------------------
12. ΠΑΟ Ρουφ 0
13. Χανιά 0
14. Αιγάλεω 0
15. Ηρόδοτος 0

* Με ένα ματς οι ΠΑΟ Ρουφ, Χανιά, Κηφισιά, Αιγάλεω και με μηδέν οι Καλλιθέα και Προοδευτική

Επόμενη αγωνιστική (3η)

Καλλιθέα - ΟΦ Ιεράπετρας
ΠΑΟ Ρουφ - Κηφισιά
Αιγάλεω - ΑΕΚ Β'
Ηλιούπολη - Ηρόδοτος
Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Β'
Καλαμάτα - Παναχαϊκή
Επισκοπή - Χανιά

Ρεπό: Προοδευτική

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα