Οφρυδόπουλος: «Ως μια νέα ομάδα έχουμε αρκετά θετικά στοιχεία» (vid)

Οφρυδόπουλος: «Ως μια νέα ομάδα έχουμε αρκετά θετικά στοιχεία» (vid)

Newsroom
Οφρυδόπουλος: «Ως μια νέα ομάδα έχουμε αρκετά θετικά στοιχεία» (vid)

bet365

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ Β' δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League 2, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ Β', Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά το 0-0 με την Ηλιούπολη:

«Πολλές φορές μπορείς να νικάς και να μακιγιάρεις προβλήματα. Την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί να χάσαμε, αλλά είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Στο σημερινό ματς ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η αμυντική λειτουργία μας ήταν πολύ καλή με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο που ήμασταν νευρικοί. Μετά σε όλο το παιχνίδι είχαμε καλή κυκλοφορία, αν και μερικές φορές μπορεί να ήμασταν φλύαροι. Οι ευκαιρίες στη Super League 2 είναι λίγες, αλλά για μια νέα ομάδα έχουμε αρκετά θετικά στοιχεία. Το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ.

Η Ηλιούπολη είχε δύο ευκαιρίες στο τέλος σε αντεπιθέσεις, κάτι που μπορεί να συμβεί σε μια ομάδα που ψάχνει τη νίκη. Συνολικά όμως είχαμε μια πολύ καλή απόδοση και τώρα αυτό που κοιτάμε είναι να διορθώνουμε τα λάθη μας, να κρατάμε τα καλά μας, να έχουμε μια σταθερότητα και να πάμε στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με το Αιγάλεω για να πάρουμε την πρώτη νίκη της χρονιάς κάτι που θα βοηθήσει τα παιδιά και ψυχολογικά. Γιατί η προσπάθεια που έχουμε κάνει και στα δύο παιχνίδια είναι μεγάλη».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα