Ολυμπιακός Β-Καλαμάτα 0-2: «Μαύρη θύελλα» με ασταμάτητο Πασά (vids)

Ολυμπιακός Β-Καλαμάτα 0-2: «Μαύρη θύελλα» με ασταμάτητο Πασά (vids)

bet365

Tα γκολ του Πασά στο 50' και στο 85' (εύστοχη εκτέλεση πέναλτι) έδωσαν μια σημαντική στην Καλαμάτα εις βάρος του Ολυμπιακού Β' (0-2) με την ομάδα του Αναστόπουλου να έχει πλέον 2/2 στο πρωτάθλημα. Τραυματίστηκε στην επιστροφή του με τα ερυθρόλευκα ο Κασάμι. Ντεμπούτο και για Λάιντνερ.

Ο Ολυμπιακός Β' υποδέχτηκε την Καλαμάτα στου Ρέντη, με τους Κασάμι και Λάιντνερ να κάνουν το ντεμπούτο τους με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Ελβετός μέσος μάλιστα αποχώρησε τραυματίας στο 60'. Εκτός από το πρώτο 20λεπτο όπου η ομάδα του Οκκά ήταν καλή, η «Μαύρη Θύελλα» με τον Πασά να σκοράρει δύο φορές πήρε μια σημαντική νίκη με 0-2 και έφτασε τους έξι βαθμούς στην προσπάθειά της για την άνοδο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την Καλαμάτα, με την πίεσή του όμως να μετουσιώνεται σε φάσεις.

Στο 20', μάλιστα, ο Νταμπό με εξαιρετική πάσα-τρύπα βρήκε τον Κωστή στην αντίπαλη περιοχή αλλά εκείνος από θέση τετ α τετ αντί να τελειώσει τη φάση προτίμησε λανθασμένα να πασάρει.

Η καλύτερη στιγμής για τους γηπεδούχους ήταν στις καθυστερήσεις όταν ο Ταΐρης πετάχτηκε και είπε εντυπωσιακά «όχι» στην κεφαλιά του Καλογερόπουλου.

To δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Πασά να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος το ριμπάουντ που πήρε από την ασταθή απομάκρυνση της μπάλας από τον Νίκα. Ετσι, μετά τον Ηρόδοτο ο 31χρονος επιθετικός βρίσκει δίχτυα σε δεύτερο σερί ματς. Θυμίζουμε ότι πέρυσι με την Βέροια είχε σε 36 αγώνες 25 γκολ!

Το άσχημο νέο είναι πως ο Κασάμι τραυματίστηκε στο 60' και μένει να δούμε το κατά πόσο είναι σοβαρό το πρόβλημα που υπέστη. Το ματς ήταν κακό ως το τέλος. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν τρόπο να απειλήσουν ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν διαχείριση του σκορ. Μάλιστα, στο 84' ο Αρναρέλλης κέρδισε πέναλτι κι ο Πασάς από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στις καθυστερήσεις ένα δυνατό σουτ του Νταμπό ήταν εύκολο να απομακρυνθεί από τον Ταΐρη.

Η Καλαμάτα συνεχίζει με το απόλυτο (2/2) στο πρωτάθλημα έχοντας 6 βαθμούς. O Ολυμπιακός Β' μένει στον έναν βαθμό μετά το 1-1 στην Επισκοπή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Νίκας, Λάιντνερ (88′ Αποστολόπουλος), Κασάμι (62′ Σαπουντζής), Λιάτσος (77′ Συρμής), Καλογερόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Βοΐλης, Κωστή (88′ Ιμπαγάσα), Κινκουέ, Καρακούτης (62′ Μπα).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά (70′ Ασίγκμπα), Λουπάνο, Παπατόλιος, Ματέους (57′ Καραγκούνης), Μπενίτεζ (57′ Αναστασόπουλος), Μπόρχες (80′ Αρναρέλλης), Βασιλόγιαννης (70′ Μπακαγιόκο), Ρόβας, Πασάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα