Παναθηναϊκός: Εκτός για ένα μήνα ο Φουρτάδο

Παναθηναϊκός: Εκτός για ένα μήνα ο Φουρτάδο

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Εκτός για ένα μήνα ο Φουρτάδο

bet365

Μία ημέρα μετά την απώλεια του Αγκοστίνο, ο Παναθηναϊκός Β' χάνει για μεγάλο διάστημα και τον Γκουστάβο Φουρτάδο.

Δεν έχει τελειωμό η ατυχία της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού, αφού χωρίς καν να έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είχε και τρίτο σοβαρό τραυματισμό. Μετά τον Αγκοστίνο, που έγινε γνωστό χθες (20/10) πως έχει οστικό οίδημα στο γόνατο, και ο Φουρτάδο θα χρειαστεί να μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα ελέω τραυματισμού.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, που ήρθε το καλοκαίρι από την πορτογαλική Τροφένσε, χτύπησε στην προπόνηση και μετά την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, φάνηκε πως υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού.

Ο Φουρτάδο θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο και υπολογίζεται πως θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας τον επόμενο μήνα. Αυτό είναι ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός, αφού νωρίτερα στα τέλη Αυγούστου είχε υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου ο Εμπό κι έλειψε δύο μήνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα