Λεουτσάκος σε Μπαλτάκο: «Πάρτε απόφαση μέχρι την Τρίτη, αλλιώς θα ξεκινήσουμε με όσες ομάδες έχουν εγγραφεί»

Newsroom
Λεουτσάκος σε Μπαλτάκο: «Πάρτε απόφαση μέχρι την Τρίτη, αλλιώς θα ξεκινήσουμε με όσες ομάδες έχουν εγγραφεί»

bet365

Η πλευρά της Super League 2 ζήτησε από την ΕΠΟ να ξεκαθαρίσει άμεσα το ποια σωματεία θα συμμετάσχουν στην κατηγορία, διαφορετικά θα αρχίσει το πρωτάθλημά της με όσα έχουν ήδη πάρει το «ok».

Αγνωστο παραμένει το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στη Super League 2 της επόμενης σεζόν, αφού η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ δεν αποφάσισε ούτε χθες (6/10) για το τι μέλλει γενέσθαι με Αγροτικό Αστέρα, Πανδραμαϊκό, Ηρακλή Λάρισας. Ετσι η σέντρα της κατηγορίας πάει και άλλο πίσω (η νέα ημερομηνία που είχε δοθεί ήταν η 16η Οκτωβρίου), κάτι που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, έστειλε σχετική επιστολή στον Τάκη Μπαλτάκο, ομόλογό του στην Ομοσπονδία, μέσω της οποίας του ζητά να ξεκαθαρίσει το ζήτημα εώς την άλλη Τρίτη 11 του μηνός, διαφορετικά θα εκκινήσει το πρωτάθλημα με όσες ομάδες έχουν ήδη εγγραφεί. Παράλληλα τόνισε πως δεν θα υπερβούν τις 30, όπως ορίζει η προκήρυξή της.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
«Κύριε πρόεδρε,
Το ΔΣ της SL2 αλλά και εγώ προσωπικά, με επιστολές αλλά και με φυσική παρουσία, σας έχουμε κάνει σαφή την επιτακτική ανάγκη να λάβει επιτέλους η ΕΠΟ μια απόφαση και να συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων που προβιβάζονται στην SL2 ούτως ώστε να εκκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα.

Οι ΠΑΕ αν και καλούνται να καλύπτουν τα πάσης φύσης έξοδα λειτουργίας τους εντούτοις δεν αγωνίζονται, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί κάθε έννοια προγραμματισμού αφού οι συνεχείς αναβολές έναρξης έχουν αποσυντονίσει το αγωνιστικό τμήμα τους δημιουργώντας ταυτόχρονα ανασφάλεια στους ποδοσφαιριστές και ανησυχία στο φίλαθλο κόσμο με αποκλειστική ευθύνη της ομοσπονδίας.

Δυστυχώς έχουμε γίνει μάρτυρες μιας αλόγιστης αναποφασιστικότητας από πλευράς της ΕΠΟ και το θέμα πηγαινοέρχεται από την Εκτελεστική Επιτροπή στην ΓΣ από εκεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ξανά στην Εκτελεστική Επιτροπή χωρίς να λαμβάνεται απόφαση!!!!
Σχετικά με την φημολογία των τελευταίων ημερών ότι εν τέλει ο αριθμός των συμμετεχουσών ομάδων στην SL2 θα γίνει 31, σας δηλώνουμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό από την SL2 και ότι δεν θα εγγράψουμε καμία ομάδα πλέον των 30.
Ελπίζουμε τελικά ότι την Τρίτη 11 Οκτωβρίου θα ληφθεί οριστική απόφαση γιατί σε διαφορετική περίπτωση (μη λήψης απόφασης) σας ενημερώνουμε ότι το πρωτάθλημα της SL2 θα εκκινήσει με όσες ομάδες μέχρι εκείνη την ημέρα έχουν δηλώσει συμμετοχή».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα