Εκτελεστική ΕΠΟ: Διακοπή για την Τρίτη χωρίς καμία λήψη απόφασης, ούτε για τη Super League 2

Newsroom
Εκτελεστική ΕΠΟ: Διακοπή για την Τρίτη χωρίς καμία λήψη απόφασης, ούτε για τη Super League 2

bet365

Η ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο ΔΣ της Πέμπτης δεν έλαβε εν τέλει καμία απόφαση και ούτε για το ανοιχτό θέμα με την ομάδα που θα ανέβει στη Super League 2.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ διεκόπη το απόγευμα της Πέμπτης για την Τρίτη στη 1 το μεσημέρι. Το Δ.Σ. που ξεκίνησε περίπου στις 3 το μεσημέρι επρόκειτο να αποφασίσει για τις υποθέσεις των Αγροτικού Αστέρα και Πανδραμαϊκού σε σχέση με τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, τη στιγμή που υπάρχουν πληροφορίες ότι η ομάδα που θα ανέβει στην Super League 2 θα είναι ο Ηρακλής Λάρισας.

Η ΕΠΟ, πάντως, δεν πήρε καμία σχετική απόφαση και ούτε έχει τοποθετηθεί σχετικά επί των νεότερων αναφορών. Η εξέλιξη αυτή βέβαια ουσιαστικά μας δείχνει πως θα είναι δύσκολο η Super League 2 να ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου, όπως είχε εγκριθεί σχετικά και από την ελληνική Ομοσπονδία.

Όπως δεν έλαβε και καμία άλλη απόφαση η ΕΠΟ στη σημερινή συνεδρίασή της που μεταξύ άλλων είχε και άλλα θέματα όπως η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα νέα γραφεία της ομοσπονδίας.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα