Ηρόδοτος: Παρελθόν από τον πάγκο ο Σταθόπουλος

Newsroom
Ηρόδοτος: Παρελθόν από τον πάγκο ο Σταθόπουλος

bet365

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στη Superleague 2 καθώς πριν καν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος, έχουν απομακρυνθεί συνολικά τέσσερις προπονητές με τον Στάθη Σταθόπουλο να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ηροδότου.

Είναι γνωστό πως στην Ελλάδα η θέση του προπονητή παραείναι... ηλεκτρική και από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση. Αυτό που συμβαίνει, όμως, στη Superleague 2, είναι απίθανο.

Συγκεκριμένα, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, έχουν γίνει γνωστά τρία «διαζύγια». Αρχικά ο Σάκης Τσιώλης έφυγε από την Καλαμάτα για να τον διαδεχθεί ο Αναστόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Γιάσμινκο Βέλιτς άφησε τη θέση του στον Παναθηναϊκό Β' και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τη θέση του στο Αιγάλεω. Τελικά έχουμε και τέταρτη απομάκρυνση.

Συγκεκριμένα ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασία του με τον Στάθη Σταθόπουλο, με την ανακοίνωση να αναφέρει πως ο Έλληνας κόουτς αποχωρεί για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Στάθη Σταθόπουλο για προσωπικούς λόγους»

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα