Νέος προπονητής στον Ηρόδοτο ο Στάθης Σταθόπουλος

Newsroom
Νέος προπονητής στον Ηρόδοτο ο Στάθης Σταθόπουλος

bet365

Ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε την πρόσληψη του 63χρονου προπονητή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τον αντικαταστάτη του Βασίλη Βούζα στο πρόσωπο του Στάθη Σταθόπουλου βρήκε ο Ηρόδοτος ανακοινώνοντας την πρόσληψη του 63χρονου προπονητή, ο οποίος επιστρέφει μετά από δυόμιση χρόνια στους πάγκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρόδοτου αναφέρει:

Η ομάδα μας γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Στάθη Σταθόπουλο, ξεκινώντας έτσι με τους καλύτερους οιωνούς τις κινήσεις για το χτίσιμο της νέας ομάδας του Ηροδότου!

Ο κ. Σταθόπουλος διαθέτει ένα γεμάτο βιογραφικό καθώς έχει θητεύσει σε πολλές ιστορικές ομάδες της χώρας μας όπως ο Αθηναϊκός, ο Λεβαδειακός, ο Εθνικός Πειραιώς, ο Πανελευσινιακός, ο Ακράτητος, ο Εθνικός Αστέρας, ο Παναιτωλικός, η Καλλιθέα, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Θρασύβουλος, η Παναχαϊκή.

Η διοίκησή μας με μια προσθήκη στα ηνία του τεχνικού τιμ από το πάνω ράφι, δείχνει πως κάνει μια δυνατή αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλες!

Η κυανόλευκη διοίκηση καλωσορίζει τον πολύπειρο προπονητή και του εύχεται κάθε επιτυχία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα