Η απίστευτη εξέλιξη στο Αιγάλεω, όπου ο Διαγόρας με δύο γκολ του Μπαστιάνου στις καθυστερήσεις έσωσε την κατηγορία! (vids)

Newsroom
Η απίστευτη εξέλιξη στο Αιγάλεω, όπου ο Διαγόρας με δύο γκολ του Μπαστιάνου στις καθυστερήσεις έσωσε την κατηγορία! (vids)

bet365

Δείτε πως ο Διαγόρας στο 91' και στο 92' με δύο γκολ του Μπαστιάνου πήρε τη νίκη στο Αιγάλεω με 1-2 και παρέμεινε στη Super League 2!

Τρομερό φινάλε στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» όπου ο Διαγόρας ήθελε μόνο τη νίκη επί του Αιγάλεω για να παραμείνει στην κατηγορία.

Μπαίνοντας στις καθυστερήσεις η ομάδα της Ρόδου ήταν με 1-0 πίσω στο σκορ και υποβιβαζόταν, όμως στο 91' και στο 92' ο Μπαστιάνος με δύο γκολ έκανε μια απίστευτη ανατροπή και κράτησε τον Διαγόρα στη Super League 2, ρίχνοντας στην εκπνοή τον Αστέρα Βλαχιώτη!

Ο Αρναρέλλης στο 88' άνοιξε το σκορ για το Αιγάλεω και όλα έδειχναν ότι ο Διαγόρας θα έπεφτε. Όμως ο Μπαστιάνος στο 91' πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Σικαλιά και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος με αριστερό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε την ανατροπή για το 1-2!

Οι παίκτες του Διαγόρα έγιναν ένα κουβάρι, με όλον τον πάγκο να πέφτει πάνω στον χρυσό σκόρερ των δύο τερμάτων Μπαστιάνο, που αποτέλεσε τον ήρωα της ομάδας της Ρόδου!

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα