Στο Ρόδος-ΑΕ Καραϊσκάκης ενδέχεται να μην κατέβουν και οι δύο ομάδες!

Newsroom
 Στο Ρόδος-ΑΕ Καραϊσκάκης ενδέχεται να μην κατέβουν και οι δύο ομάδες!

bet365

Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Super League 2 μπορεί να έχουμε παιχνίδι όπου θα προσέλθουν μόνο οι διαιτητές!

Για αύριο (1/5) έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι της Ρόδου με την ΑΕ Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League 2. Ωστόσο δεν θα διεξαχθεί ποτέ και μάλιστα ενδέχεται να μην παρουσιαστούν και οι δύο ομάδες (αμφότερες μάλιστα έχουν υποβιβαστεί μαθηματικά).

Τα «ελάφια» δεν προσήλθαν ούτε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' και αυτή ήταν η 2η φορά στη σεζόν που συνέβη κάτι τέτοιο. Βάσει ΚΑΠ εάν δεν προσέλθουν και αύριο τότε θα ενδέχεται να πέσουν δύο κατηγορίες και όχι μία όπως ισχύει τώρα, επειδή μπορεί να θεωρηθεί πως αποχώρησαν από το πρωτάθλημα ενώ ήταν σε εξέλιξη και δεν αποβλήθηκαν απλά. Για αυτό το σκοπό οι Αρτινοί με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πως δεν θα ταξιδέψουν στο «Σμαραγδένιο Νησί» με σκοπό, μεταξύ άλλων, «να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση την ιστορική ομάδα της Ρόδου».

Τι σημαίνει αυτό; Πως αν οι γηπεδούχοι παρουσιάσουν έστω με επτά παίκτες τότε θα πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά με υπαιτιότητα των φιλοξενουμένων, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, εάν στη σέντρα είναι μόνο οι διαιτητές, η αναμέτρηση δεν θα γίνει με υπαιτιότητα και των δύο ομάδων και για τις σχετικές ποινές θα αποφασίσει η αθλητική δικαιοσύνη.

Επειδή όμως για τη Ρόδο θα ισχύει πως δεν κατέβηκε σε τρίτο αγώνα της περιόδου, τότε ο ΚΑΠ μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ΠΑΕ που θα αποχωρήσει από πρωτάθλημα όταν αυτό είναι σε εξέλιξη, είτε με δική της απόφαση, είτε για οποιοδήποτε λόγο που θεωρείται σύμφωνα με τους Κανονισμούς, ως αποχώρηση, τιμωρείται με απόφαση του αρμόδιου δικαστικού οργάνου, ως ακολούθως: α) με άμεσο υποβιβασμό δυο (2) κατηγορίες κάτω από εκείνη που αγωνιζόταν».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την συνειδητή της απόφαση να μην ταξιδέψει στην Ρόδο ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος παρόλο που είχαν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες (προπληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο) για να ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας μας.
Η απόφαση μας αυτή προέκυψε και για να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση την ιστορική ομάδα της Ρόδου αλλά και επειδή δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο εκ μέρους μας μετά και τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι ποδοσφαιριστές όπως και το προσωπικό της ομάδας βρίσκονται σε άδεια μετά τον διακανονισμό των απολαβών τους μέχρι και το τέλος Ιουνίου ,εκτός τριών ποδοσφαιριστών που έκαναν προσφυγή την ώρα που η ομάδα έδινε τους πιο κρίσιμους αγώνες της ιστορίας της.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα