Απόλλων Λάρισας: Αποχωρεί ο μεγαλομέτοχος Παναγιώτης Μαντζανάς

Newsroom
Απόλλων Λάρισας: Αποχωρεί ο μεγαλομέτοχος Παναγιώτης Μαντζανάς

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, δήλωσε ότι μετά το φινάλε της σεζόν θα αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Με δήλωσή του ο Παναγιώτης Μαντζανάς έκανε γνωστό ότι στο φινάλε της χρονιάς - που θεωρεί ότι θα βρει τον Απόλλωνα Λάρισας να μένει στη Super League 2 - θα αποχωρήσει. Σύμφωνα με την ΕΕΑ κατέχει το 16,39% των μετοχών της ΠΑΕ.

Η δήλωση Μαντζανά:

«Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας μου, στον Απόλλωνα, πήρα μια σημαντική απόφαση. Ανέλαβα την ομάδα από την Β' Ερασιτεχνική κατηγορία της Λάρισας και έβαλα ένα σκοπό ζωής να την φέρω όσο πιο ψηλά γίνεται. Θεωρώ ότι μέσα από συμπληγάδες και αρκετές δυσκολίες κατάφερα να την εδραιώσω στην δεύτερη εθνική κατηγορία της χώρας μας.

Μετά το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα επί της Νίκης Βόλου, ο Απόλλωνας έχει εξασφαλίσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην κατηγορία για να μετέχει και του χρόνου για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Β' Εθνική κατηγορία. Όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα και μέσα από ανόδους και καθημερινούς αγώνες πάλης, καταφέραμε να πετύχουμε σημαντικούς άθλους για τον σύλλογο. Από τις ανόδους μέχρι και την καθιέρωση στην Super League 2.

Μάλιστα πριν 3 χρόνια η ομάδα έφτασε στο κατώφλι - για πρώτη φορά της ιστορίας της - της Super League 1, αλλά δυστυχώς "κάποιοι" δεν μας άφησαν να υλοποιήσουμε, αν και το αξίζαμε σαν δεύτεροι που τερματίσαμε, το όνειρό μας. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια, γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους αλλά και άτομα που δεν τα λες καλημέρα, την επόμενη ημέρα.

Δέχτηκα όμως και "πόλεμο" αλλά νομίζω ότι άντεξα, βάζοντας πάντα το καλό της ομάδας, πιο πάνω από το προσωπικό όφελος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μαζί τους, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν αδίκησα κάποιους, υπό το στρες που δημιουργεί η δομή μιας επαγγελματικής ομάδας.

Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αποχωρώ οριστικά. Η απόφαση μου είναι αμετάκλητη, όσο και αν αυτό με "πονάει" μιας και έχω δεθεί με την ομάδα, τόσα χρόνια πλέον. Εννοείται ότι θα συνεχίσω να παρακολουθώ τον Απόλλωνα και να ενδιαφέρομαι για την πρόοδο του.

Με τιμή
Παναγιώτης Μαντζανάς».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα