Ρόδος: Αποσύρθηκε από το παιχνίδι με την Καλαμάτα ελέω απουσιών

Newsroom
Ρόδος: Αποσύρθηκε από το παιχνίδι με την Καλαμάτα ελέω απουσιών

bet365

Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Ρόδου, ανακοίνωσε ότι αδυνατεί να κατέβει στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, εξαιτίας των πολλών απουσιών.

Η αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στο «Σμαραγδένιο Νησί» δεν αναμένεται να γίνει καθώς οι γηπεδούχοι έχουν λίγους διαθέσιμους παίκτες. Συγκεκριμένα, τα «ελάφια» έχουν απομείνει με λιγότερους από εννέα ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα η Καλαμάτα να πάρει σήμερα το παιχνίδι στα χαρτιά.

«Συναισθανόμενοι την ευθύνη που έχουμε απέναντι στην ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο της, επειδή πρωτίστως για όλους μας προτεραιότητα έχει η υγεία των ποδοσφαιριστών, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών εδώ και τρεις μήνες, με τραυματιες τεσσερις παικτες, αναγκαζόμαστε αύριο να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στο αγώνα με την ομάδα της Καλαμάτας.

Έχοντας την διακοπή του πρωταθλήματος και των αγωνιστικών υποχρεώσεων για δέκα ημέρες κατά την περίοδο του Πάσχα, ευελπιστούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι από τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών μας, ώστε να επανέλθουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ρόδου.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα