Τρίκαλα-ΠΑΟΚ Β': Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν με εννιά παίκτες

Newsroom
Τρίκαλα-ΠΑΟΚ Β': Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν με εννιά παίκτες

bet365

Οι «Σακαφλιάδες» ξεκίνησαν με 10 ποδοσφαιριστές και τον τραυματία Νιάρο, όμως ο τελευταίος δεν άντεξε και αποχώρησε ενώ στο 25' χτύπησε και βγήκε και ο Γκόβινας.

Με εννέα συνεχίζουν πλέον τα Τρίκαλα τον αγώνα τους με τον ΠΑΟΚ Β' που βρίσκεται στην ανάπαυλα και ο «Δικέφαλος του Βορρά» κερδίζει ήδη 3-0. Οι γηπεδούχοι που αναμένεται να αποχωρήσουν μετά από το πρωτάθλημα λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης που βρίσκονται και για αυτό έχουν ήδη υποβιβαστεί, είχαν διαθέσιμους 12 παίκτες για το σημερινό (16/4) παιχνίδι εκ των οποίων ο Ριζογιάννης ήταν τιμωρημένος και ο Νιάρος τραυματίας.

Παρόλα αυτά ξεκίνησαν με 11 επειδή ο τελευταίος «έσφιξε τα δόντια» και μπήκε, αλλά αποχώρησε λίγα λεπτά μετά τη σέντρα και αυτόματα η ομάδα του έμεινε με 10.

Από το 25' όμως συνεχίζουν με εννιά, καθώς και ο Γκόβινας αποχώρησε υποβασταζόμενος και η κατάστασή τους έχει ακόμη πιο δυσχερή.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα