Καβάλα - Ολυμπιακός Β 0-0: Βαθμός παραμονής για τους «Αργοναύτες»

Newsroom
Καβάλα - Ολυμπιακός Β 0-0: Βαθμός παραμονής για τους «Αργοναύτες»

bet365

Η Καβάλα εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Πανσερραϊκού και την ισοπαλία του Απόλλωνα Λάρισας, πήρε βαθμό από τον Ολυμπιακό Β και με παιχνίδι λιγότερο κρατά την τύχη στα χέρια της για την παραμονή.

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια να μείνει στην κατηγορία εξασφάλισε η Καβάλα, η οποία στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Super League 2 αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Ολυμπιακό Β. Ο ΑΟΚ έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τη θέση παραμονής, τον 13ο Απόλλωνα Λάρισας. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους βρίσκονται στην 9η θέση με 36 βαθμούς, με απολογισμό 9 νίκες, 9 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Το παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» ήταν φτωχό σε φάσεις. Οι γηπεδούχοι, που εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του Πανσερραϊκού και την ισοπαλία του Απόλλωνα Λάρισας, έχοντας μάλιστα ματς λιγότερο, επεδίωκαν να απειλήσουν τον Τζολάκη με μακρινά σουτ.

ΚΑΒΑΛΑ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Σπάσιτς, Θωμαΐδης, Οκάν (46' Ρέτσος), Μαρινάκης, Σαμπανίδης, Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κίτσος, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάννης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Νταμπό, Σουρλής, Κωστή, Μαρίνος, Μπα.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα