Ρόδος: «Καμπάνα» -8 και πρόστιμο 60.000€

Newsroom
Ρόδος: «Καμπάνα» -8 και πρόστιμο 60.000€

bet365

Βαριά «καμπάνα» επιβλήθηκε στη Ρόδο για περσινή υπόθεση που αφορά σε πλαστές κάρτες υγείας: -8 και πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Με αφαίρεση οκτώ βαθμών και πρόστιμο 60.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Ρόδος από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, για περσινή υπόθεση που αφορά σε πλαστές κάρτες υγείας. Ο τότε γενικός αρχηγός Νικήτας Μαλλιάκας αθωώθηκε, ενώ η ποινή που επιβλήθηκε στα «Ελάφια» είναι εφέσιμη. Πλέον, μετά το -8 η νησιωτική ομάδα πέφτει στους 15 βαθμούς, όσους έχει και η ουραγός του Νοτίου ομίλου της Super League 2, Ζάκυνθος. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για τη Ρόδο.

Μόλις χθες οι παίκτες είχαν βγάλει ανακοίνωση, στην οποία είχαν επισημάνει τα εξής: «Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της ομάδας μας, οι παίκτες που έχουμε απομείνει, δείξαμε με τη συμπεριφορά μας πίστη στην ιστορία και στους οπαδούς της ομάδας που υπηρετούμε. Δείξαμε σταθερότητα, υπομονή και ειλικρίνεια απέναντι στους προπονητές και στην διοίκηση και προσπαθήσαμε και προσπαθούμε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, βάζοντας πλάτη. Κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε, αν και είχε την δυνατότητα, να κάνει προσφυγή. Από τη πλευρά της διοίκησης καθημερινές υποσχέσεις… Βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς και έντιμης συμπεριφοράς…Σε κάθε μας συνάντηση υπάρχει διαβεβαίωση και συγκεκριμένες υποσχέσεις και κάθε φορά ό,τι μας υπόσχονται πέφτει στο κενό πανηγυρικά και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούμε για αυτούς προτεραιότητα. Πλέον τα αποθέματα υπομονής μας έχουν τελειώσει και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση,θα προβούμε σε πιο δραστικά μέτρα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

Υ.Γ. Εμείς υποσχόμαστε να αγωνιζόμαστε με όλο μας το είναι σεβόμενοι την ιστορια της ομαδας. ΚΑΝΤΕ και εσείς το ίδιο μέσα από έντιμες και ειλικρινείς συμπεριφορές».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα