ΠΑΟΚ Β’ – Πιερικός 1-1: Υπό το βλέμμα του Λουτσέσκου έμειναν στην ισοπαλία (pics)

ΠΑΟΚ Β’ – Πιερικός 1-1: Υπό το βλέμμα του Λουτσέσκου έμειναν στην ισοπαλία (pics)

bet365

Ο ΠΑΟΚ Β’ και ο Πιερικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστικής της Betsson Super League 2. Τζίμας και Β. Παπαδόπουλος τα γκολ.

Υπό το βλέμμα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον Χρήστο Καρυπίδη και τον Παντελή Κωνσταντινίδη, και παρά την ενίσχυση με τους Φιλίπε Σοάρες και Γιώργο Κούτσια, η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ δεν κατόρθωσε να πάρει τη νίκη από τον Πιερικό, που έφυγε ικανοποιημένος από τη Θεσσαλονίκη με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Στο γήπεδο της Ευκαρπίας όλα έγιναν μέσα στο πρώτα έντεκα λεπτά. Οι δύο ομάδες βρήκαν από ένα γκολ, έδειξαν διάθεση για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ο Ραζβαν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ Β' - Πιερικός 1-1

O Πιερικός «χτύπησε» με το… καλησπέρα. Πριν καν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα της Κατερίνης μπήκε μπροστά στο σκορ (0-1), με τον Βασίλη Παπαδόπουλο, πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, να εκμεταλλεύεται το λάθος του Φιλίπε Σοάρες και με ωραίο διαγώνιο σουτ από τα αριστερά να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Ο ΠΑΟΚ Β’ απάντησε με τον Παναγιώτη Τζίμα και στο 11ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1. Ο Κούτσιας έκανε την κούρσα από τα αριστερά, γύρισε τον μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον 21χρονο επιθετικό να εκτελεί τον τερματοφύλακα του Πιερικού και να φτάνει τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα της Betsson Superleaue 2.

Μονομαχία του Φιλίπε Σοάρες στο ΠΑΟΚ Β' - Πιερικός 1-1

To δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία για τον «Δικέφαλο», όμως η πολύ καλή ενέργεια του Πανίδη έμεινε ημιτελής, με την άμυνα του Πιερικού να βγάζει την μπάλα πάνω από τη γραμμή. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, έψαξαν το γκολ, ωστόσο ήταν ελάχιστες οι στιγμές που έφτασαν με καλές προϋποθέσεις μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Σε μια από αυτές στο 84ο λεπτό ο Αντώνης Γαϊτανίδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Τζήμα.

Ο Γιώργος Κούτσιας στο ΠΑΟΚ Β' - Πιερικός 1-1

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Σοάρες, Τσαούσης (82’ Καλουτσικίδης), Τσοπούρογλου, Τζίμας (65’ Γαϊτανίδης), Κούτσιας, Πανίδης (65’ Κουλούρης).

Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Κριμίτσας (61’ Ζούρκος), Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Ίτσιος (80’ Καρανάτσιος), Παπαδόπουλος, Ντίνας (61’ Φωκαΐδης), Χαρτσιάς, Μπουόλι

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα