Εργοτέλης: Χαμός με κρούσματα στον Εργοτέλη, 9 παίκτες και 2 μέλη

Newsroom
Εργοτέλης: Χαμός με κρούσματα στον Εργοτέλη, 9 παίκτες και 2 μέλη

bet365

Ο κορονοϊός χτύπησε για τα καλά τον Εργοτέλη, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν 11 κρούσματα από τα οποία τα 9 είναι παίκτες και 2 μέλη του προσωπικού της ομάδας.

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε το 2022 για τον Εργοτέλη, καθώς οι Κρητικοί ανακοίνωσαν 11 κρούσματα κορονοϊού. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 εντοπίστηκαν 11 κρούσματα κορονοϊού ( εννέα ποδοσφαιριστές και δυο μέλη από το προσωπικό της ομάδας).

Στο πλαίσιο αυτό και τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι νοσούντες έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά.

Εν τω μεταξύ όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας σήμερα δεύτερη μέρα του χρόνου επέστρεψαν στο γήπεδο ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στα Χανιά για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παίκτες και προπονητές αρχικά αντάλλαξαν ευχές για μία χρονιά γεμάτη υγεία κι επιτυχίες και στη συνέχεια έπιασαν δουλειά. Οσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης περιείχε προθέρμανση passing game και παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους.

Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 11:30 ενώ λίγο νωρίτερα οι κιτρινόμαυροι που θα βρεθούν στο γήπεδο θα υποβληθούν σε νέα τεστ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα