Οπαδοί Ολυμπιακού Βόλου προς την ομάδα: «Σεβαστείτε την Καβάλα, μην ξεσπάσετε»!

Newsroom
Οπαδοί Ολυμπιακού Βόλου προς την ομάδα: «Σεβαστείτε την Καβάλα, μην ξεσπάσετε»!

bet365

Μια υπέροχη πρωτοβουλία πήραν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου και στέλνουν μήνυμα προς την ομάδα τους να μην ξεσπάσει απέναντι στην αδύναμη Καβάλα και να σεβαστεί την αντίπαλό τους!

Ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενείται από την Καβάλα το μεσημέρι της Κυριακής, με τους γηπεδούχους φέτος να είναι αδύναμοι από άποψη ανταγωνισμού, αλλά να έχουν κερδίσει σεβασμό και θαυμασμό από τους αντιπάλους τους.

Παίζουν μέχρι και με... kick-boxer στην 11άδα, ενώ στο ματς με την Ξάνθη ένας παίκτης έδινε μάθημα για πτυχίο εξ αποστάσεως από τ' αποδυτήρια!

Κάπως έτσι οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου με ανακοίνωσή τους ζήτησαν από την ομάδα τους σεβασμό απέναντι στην Καβάλα και νίκη με χαμηλό σκορ!

Αναλυτικά:

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους παίχτες και την ομάδα μας για τον αγώνα της Κυριακής μόνο τους 3 βαθμούς και να σεβαστούν την ιστορία της Καβάλας. Έχουμε βρεθεί σε παρόμοια θέση στο παρελθόν με αυτήν της Καβάλας και είναι λυπηρό τα παιχνίδια των "παραγόντων" να γίνεται πόνος προς τους φιλάθλους και τους οπαδούς της εκάστοτε ομάδας.

Όποιος ξεχνάει το παρελθόν του, δεν μπορεί να κοιτάει το μέλλον.

Ζητάμε να σεβαστούν την ιστορική Καβάλα και να πάρουν τους 3 βαθμούς και όχι να "ξεσπάσουν " πάνω της..

Επίσης την Κυριακή στις 18:00 καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας στο κλειστό του ΕΑΚ για να βοηθήσουμε την αντρική ομάδα μπάσκετ να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Αιόλου Τρικάλων...».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα