Η SL2 απέβαλε τον Αλμωπό από το πρωτάθλημα

Η SL2 απέβαλε τον Αλμωπό από το πρωτάθλημα

Newsroom
 Η SL2 απέβαλε τον Αλμωπό από το πρωτάθλημα

bet365

Η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό πως η ομάδα της Αριδαίας δεν θα συμμετέχει στην κατηγορία, ενώ εκείνη προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο.

Στον «αέρα» είναι η συμμετοχή του Αλμωπού Αριδαίας στο πρωτάθλημα της Super League 2, μετά την ανάκληση του πιστοποιητικού του συμμετοχής.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε σήμερα (15/12) πως η ομάδα θα αποβληθεί, ενώ εκείνη έκανε γνωστό πως έχει προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο, ώστε να «ρίξει» την απόφαση της ΕΕΑ.

Ούτως ή άλλως ο Αλμωπός είχε ρεπό στη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική και δεν έπαιξε, αλλά πλέον είναι «ερωτηματικό» αν θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη για την Κυριακή (19/12) αναμέτρησή του με τη Νίκη Βόλου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑ
Με έγγραφο της Ε.Ε.Α. μας γνωστοποιήθηκε η από 14/12/21 απόφαση της επιτροπής, με την οποία ανακλήθηκε το χορηγηθέν πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΛΜΩΨ ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ3 του Ν4809/21, η ΠΑΕ ΑΛΜΩΨ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020 αποβάλλεται από το πρωτάθλημα Betsson Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα