Επιστολή παικτών Αιγάλεω σε φιλάθλους: «Θα δίνουμε και την ψυχή μας για να σας κάνουμε περήφανους»

Newsroom
Επιστολή παικτών Αιγάλεω σε φιλάθλους: «Θα δίνουμε και την ψυχή μας για να σας κάνουμε περήφανους»

bet365

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Αιγάλεω με ανοιχτή επιστολή στους φιλάθλους, τους ευχαριστούν για την συμπαράστασή τους και τους υπόσχονται πως θα δίνουν την ψυχή τους σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά η επιστολή των παικτών και του προπονητικού τιμ του Αιγάλεω προς τον κόσμο έχει ως εξής: «Το αποτέλεσμα στη Λιβαδειά μας στεναχώρησε όλους και μας άφησε μια πικρή γεύση, ωστόσο από το βράδυ του Σαββάτου και τα πολλά πράγματα που έρχονται στο μυαλό μας, κρατάμε μόνο μια λέξη : ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.

Κανείς δεν θα ξεχάσει αυτό που κάνατε για μας το ΣΑΒΒΑΤΟ, αλλά και σε κάθε ποδοσφαιρικό γήπεδο που παίζουμε. Εμείς είμαστε σε μία ομάδα που μπορεί να καταφέρει πολλά. Η νίκη είναι εξάρτηση, όπως εξάρτηση είστε εσείς για μας με τα συνθήματα σας.

Άλλαξαν πράγματα το καλοκαίρι ήρθαν νέα παιδιά στα αποδυτήρια, περάσαμε πολλά μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και έπρεπε να γίνουμε παρέα, οικογένεια, ομάδα. Ο Πρόεδρος μας είπε τι σημαίνει να φοράς την φανέλα του ΑΙΓΑΛΕΩ, τι σημαίνει ο κόσμος του ΑΙΓΑΛΕΩ.

Κυρίως όμως, μας το δείχνετε εσείς με την παρουσία σας και σας ευχαριστούμε για όλα. Να ξέρετε ότι είστε οι καλύτεροι και εμείς στο γήπεδο θα δείξουμε τι θέλετε, τι θέλουμε και τι αξίζουμε σαν ομάδα. Γιατί όπως λέει και το σύνθημα μας «Σαν θα πας καμία φορά στο ΑΙΓΑΛΕΩ CITY και αντικρίσεις την Γαλανόλευκη Φανέλα......».

Σας ευχαριστούμε όλους γι αυτό που μας προσφέρατε στο γήπεδο της Λειβαδιάς παρόλο την απαγόρευση και τις καιρικές συνθήκες. Μας δίνετε δύναμη σε κάθε αγώνα με την παρουσία σας για αυτό κι εμείς σε κάθε αγώνα θα προσπαθούμε να δίνουμε και την ψυχή μας για να σας κάνουμε περήφανους!!»

Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του ΑΙΓΑΛΕΩ

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα