Πιερικός - ΠΑΟΚ Β’ 0-0

Σταύρος Σουντουλίδης
Πιερικός - ΠΑΟΚ Β’ 0-0

bet365

Πιερικός και ΠΑΟΚ Β’ έμειναν στο 0-0 στο ΔΑΚ Κατερίνης για την 7η αγωνιστική της Betsson Super League.

Λευκή ισοπαλία 0-0 στο ΔΑΚ Κατερίνης για Πιερικό και ΠΑΟΚ Β’ παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών σε αντίξοες συνθήκες και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, ειδικά στο β’ μέρος της αναμέτρησης.

Το πρώτο μέρος πέρασε με μια μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ Β’ όταν ο Πανίδης από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια του Γαλόνη, δίχως κάτι άλλο αξιόλογο στα υπόλοιπα λεπτά και για τις δύο ομάδες, όμως στο δεύτερο μισό του ματς οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία ανέβασαν στροφές, έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση, αλλά του έλειψε η σωστή τελική προσπάθεια στις φάσεις που δημιούργησαν μπροστά από την εστία των γηπεδούχων.

paok b

Μέσα σε ένα λεπτό (51’-52’) ο ΠΑΟΚ Β' έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ με πρωταγωνιστή τον Ζήση Χατζηστραβό. Η πρώτη προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ η δεύτερη πάλι με σουτ σταμάτησε στον τερματοφύλακα του Πιερικού, Γαλόνη.

Ο «Δικέφαλος» απείλησε στο 59’ με τον Γκορντεζιάνι και στο 82’ με τον Τζίμα, ενώ η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 67' με το δυνατό σουτ του Σουντάρ.

Από το παιχνίδι μπορεί να έλειψαν το γκολ, δεν έλειψαν τα νεύρα, η ένταση και οι διαμαρτυρίες. Ο πάγκος του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε στη διαιτητή της αναμέτρησης Ανδρομάχη Τσιοφλίκη (ΕΠΣ Λάρισας) για τα σφυρίγματά της, υπήρξαν δύο περιπτώσεις όπου οι «ασπρόμαυροι» ζήτησαν πέναλτι, με δύο συνεργάτες του Γκαρσία (Αμπατζίδης και Κομσής) να αντικρίζουν την κίτρινη κάρτα.

ref

Στις καθυστερήσεις ήταν η σειρά των ανθρώπων του Πιερικού να διαμαρτυρηθούν ζητώντας πέναλτι και τον Τοπαλίδη να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα για θέατρο

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλόνης, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Μπουόλι (65’ Μουρατίδης), Εμπουσί, Σούνταρ, Καρανάτσιος (65’ Ίτσιος), Χαρτσιάς, Ζαφειράκης, Κριμιτζάς (70’ Μαυρίδης).

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Τάχατος (80΄ Φασίδης), Γκορτετζιάνι (71’ Τζίμας), Πανίδης (62’ Κουλούρης)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα