Ξάνθη: Εμεινε ελεύθερος ο Δημούτσος, μπορεί να υπογράψει και τώρα σε ομάδα

Ξάνθη: Εμεινε ελεύθερος ο Δημούτσος, μπορεί να υπογράψει και τώρα σε ομάδα

bet365

Ο Ελίνι Δημούτσος δικαιώθηκε στην προσφυγή που είχε κάνει στην Ξάνθη και πλέον έχει μπροστά του τρεις μέρες για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ελίνι Δημούτσος - Ξάνθη σημειώσατε 1.

Ο 33χρονος μέσος ήταν στο γκρουπ των παικτών που δεν υπολογίζονταν από την αρχή της σεζόν και εδώ και καιρό οι δύο πλευρές δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να λύσουν τη συνεργασία τους. Αυτό τελικά συνέβη με την υπόθεση να παίρνει τη νομική οδό. Τελικά ο έμπειρος παίκτης είχε ασκήσει προσφυγή στην οποία και δικαιώθηκε.

Ετσι, πλέον, έχει μπροστά του τρεις μέρες για να βρει τον επόμενό του σταθμό. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για το πρόσωπό του τόσο από ομάδες της Ελλάδας όσο και από την Κύπρο και ενδέχεται οι επόμενες ώρες να φέρουν εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του.

Θυμίζουμε ότι ο Δημούτσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηλυσιακό, το 2007 πήγε στον Παναθηναϊκό και έπαιξε δανεικός σε ΟΦΗ, Παναιτωλικό και Μπλάντα Μπόλεσλαβ. Από το 2011 μέχρι το 2015 έπαιξε στον Ατρόμητο και μετά μετακόμισε για μια διετία στην Τρίπολη για τον Αστέρα, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Πλατανιά και Λαμίας μέχρι να μεταγραφεί στη συνέχεια στην Ξάνθη.

Photo Credits: xanthifc.gr

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα