Με Λάτσι η ΑΕΚ Β' στη Ρόδο

Με Λάτσι η ΑΕΚ Β' στη Ρόδο

Newsroom
Με Λάτσι η ΑΕΚ Β' στη Ρόδο

bet365

Την πρώτη της αποστολή ενόψει της πρεμιέρας της Super League 2 απέναντι στον Διαγόρα ανακοίνωσε η ΑΕΚ Β', με τον Ζίγκα Λάτσι να μπαίνει στην 20αδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει το απόγευμα του Σαββάτου (15:00) η ΑΕΚ Β', η οποία αντιμετωπίζει τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.

Η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την τελευταία της προπόνηση στα Σπάτα και στη συνέχεια αναχώρησε για τη Ρόδο.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος βρίσκεται και ο Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος ανήκει στην πρώτη ομάδα, ωστόσο θα αγωνίζεται με την ΑΕΚ Β'. Εκτός κι αν σε κάποιο παιχνίδι ο Αργύρης Γιαννίκης τον χρειάζεται για τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε ο Οφρυδόπουλος στην αποστολή είναι οι εξής: Αγγελόπουλος, Χατζηεμμανουήλ, Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Λάτσι, Ραντόνια, Σταμούλης, Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Αμούρ, Γεωργέας, Γιούσης, Γκολφίνος, Ιατρούδης, Κοσίδης.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα